Συνέντευξη στο περιοδικό «Ο.Κ.» έδωσε ο Πατρινός ηθοποιός, Ανδρέας Βούλγαρης που πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Star Channel «Ο άνδρας των ονείρων μου» η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης μίλησε στο περιοδικό και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παυλόπουλο, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνα Κομμάτα, για την νέα σειρά που προωθεί το κανάλι του Star, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος σε αυτή αφού θα προβάλλεται καθημερινά.

Ο Πατρινός ηθοποιός θα παριστάνει τον Λούη έναν δυναμικό μουσικό, dj και ράπερ τραγουδιστή, σε έναν ρόλο που αναμένεται να συζητηθεί. Στην σειρά που σκηνοθετεί ο Κώστας Kιμούλης παίζει μία ομάδα έμπειρων, αλλά και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ελένη Γερασιμίδου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Άννα Ανδριανού, ο Χρήστος Χατζηαπαναγιώτης, η Δήμητρα Σιγάλα, η Μάγδα Καλορίτη, η Ιουλία Καλογρίδη, η Ευγενία Παναγοπούλου και αρκετοί ακόμα.

O Ανδρέας Βούλγαρης μίλησε στο περιοδικό για την υπέροχη ατμόσφαιρα που υπάρχει στα γυρίσματα μεταξύ των ηθοποιών, αλλά και γενικότερα για την δουλειά που ετοιμάζει αυτή αξιόλογη ομάδα που έχει συνθέσει ο Κώστας Κιμούλης. Το περιοδικό ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι Πατρινοί που ευχήθηκαν μέσω facebook στον νεαρό ηθοποιό καλή επιτυχία στην νέα σειρά, αδημονώντας να τον δουν στην μικρή οθόνη.