Δεν είναι λίγα τα παράπονα συμπολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Γεωργίου, με τα skate και bmx ποδήλατα.

Όποιος περνάει μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και τα δύο συντριβάνια που υπάρχουν στην πλατεία, θα πρέπει να προσέχει για μην πέσει πάνω σε κάποιον από τους νεαρούς που απολαμβάνουν τις βόλτες τους.

Οι πιτσιρικάδες μη έχοντας που αλλού να πάνε, κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους, προσφέροντας σίγουρα μία άλλη νότα στην καρδιά της Πάτρας και προκαλώντας παράλληλα -και άθελα τους τις περισσότερες φορές- τους περαστικούς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αρκετοί που περνούν συχνά από την πλατεία. Επιπλέον οι πολίτες κάνουν λόγο και για τις φθορές που προκαλούνται στα πλακάκια και στα μάρμαρα της πλατείας από τα σκέιτ των νεαρών.

Θυμίζουμε ότι οι περισσότεροι από τους σκειτάδες και τους bmxάδες συχνάζουν στην πλατεία μπροστά από την Παντάνασσα, της οποίας μάλιστα, πριν από ένα χρόνο προχώρησαν σε αποκατάσταση των μαρμάρων και των φθορών που είχαν προκληθεί εξαιτίας του skate.

To όλο θέμα, πάντως, θα είχε λυθεί, αν οι αρμόδιοι προχωρούσαν επιτέλους στην δημιουργία ενός skate park, τα σχέδια του οποίου υπάρχουν, όμως παραμένουν στα συρτάρια των σχετικών υπηρεσιών…