Eπικοινωνία και έκφραση, διασκέδαση και χαρά, εκτόνωση, καλλιέργεια και εκγύμναση...

Ο χορός είναι ένα άριστο μέσο για να καλυτερεύσει κανείς το πνεύμα και το σώμα του γι αυτό και η "οικογένεια" των σχολών χορού Keep Dancing μετά από μια επιτυχημένη πορεία εννέα χορευτικών σεζόν μεγαλώνει με μια νέα σχολή στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην Αρόη 7-9!

Πρόκειται για έναν νέο όμορφο χώρο στον οποίο λειτουργεί μια μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας για ομαδικά μαθήματα αλλά και μια ακόμα αίθουσα που είναι στα σκαριά, για όλους όσους θέλουν να μάθουν να χορεύουν σε έναν άνετο και ασφαλές περιβάλλον... 

Η νέα σχολή χορού την κα. Μίνας Παναγιωτοπούλου δημιουργήθηκε με αγάπη και όρεξη για νέες χορευτικές διαδρομές και είναι έτοιμος να υποδεχτεί κάθε ενδιαφερόμενο καθημερινά 5 - 10 μ.μ. (Σάββατο 10:30 - 2 μ.μ.) προκειμένου να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του χορού!


Οι δάσκαλοι του Κeep Dancing μας συστήνουν τους χορούς που μέχρι σήμερα βλέπαμε μόνο από απόσταση και μας βοηθούν προκειμένου η κίνηση μας να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση και αρμονία...

Η εκμάθηση των αγαπημένων σας χορών γίνεται σε ολιγομελή τμήματα στα οποία μαθαίνετε τα βήματα και τις φιγούρες με βάση πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χορού.

Επειδή βέβαια ο χορός είναι για όλους στην σχολή θα λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας, παιδικά, εφήβων και ενηλίκων με προγράμματα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά που περιλαμβάνουν πτυχία από εθνικούς και παγκόσμιους οργανισμούς στους οποίους η κα. Μίνα Παναγιωτοπούλου είναι μέλος.


Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και αν ανήκετε σε εκείνους που ακόμα το σκέφτεστε έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ προκειμένου να δείτε τι σας ταιριάζει και θέλετε να εξελίξετε...

Λάτιν και σύγχρονοι χοροί ευρωπαϊκού ή αμερικανικού στυλ καθώς και ελληνικοί χοροί είναι μέσα στο πρόγραμμα των διδασκομένων χορών το οποίο θα βρείτε ολοκληρωμένο στην επίσημη σελίδα της σχολής. Όλοι βέβαια γυμνάζουν εκτονώνουν και προσφέρουν ευεξία πάντα με τη συνοδεία μουσικής.

Μοναδικές πρόσφορες και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα περιμένουν όλους εσάς που θα κάνετε το πρώτο σας βήμα στο Keep Dancing που "ωριμάζει" και μεγαλώνει προς το καλύτερο.

Αν άλλωστε για κάτι ξεχωρίζουν είναι πως σε κάνουν να αισθανθείς μέρος της μεγάλης τους παρέας και μέσα από το οικείο αυτό κλίμα να φτάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς...


Πληροφορίες:

Κεντρική σχολή: Νέα Εθνική Οδός 4 τηλ. επικ. 2610 455.913, 6939915159 

Παράρτημα: Αρόης 7-9 τηλ. επικ. 2610 277.677

email. [email protected]

Keep Dancing on facebook: Σχολές χορού " Keep Dancing", Πάτρα

site: www.keepdancing.gr