Στο ξενοδοχείο Αστήρ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με ομιλητή τον Γιώργο Πασχαλίδη, Αντιπρύτανη και Καθηγητή με έδρα στο τμήμα Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera και Πρύτανη στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017. Πριν την εκδήλωση, στις 14:00, θα βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3fm όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης έχει γίνει γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για την ανακάλυψή του, το μοντέλο Tri-anthropo-Type Pashalidis. Πρόκειται για ένα νευροβιολογικό μοντέλο το οποίο συνδυάζει τις βιολογικές, ανατομικές, νευροφυσιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές πλευρές της ανθρώπινης φύσης και ερμηνεύει την ανθρώπινη υπόσταση, εξηγώντας αναλυτικά την αλληλεπίδραση της υγείας με την προσωπικότητα. Σύμφωνα με το μοντέλο η ανθρωπότητα κατηγοριοποιείται σε τρείς διακριτούς ανθρώπινους Τύπους προσωπικότητας, οι οποίοι προέρχονται από διαφοροποιήσεις στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η σπουδαία αυτή ανακάλυψη έχει βρει εφαρμογή σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας, Ιατρική, Εκπαίδευση, Αθλητισμό, Ψυχολογία, Επιχειρηματικότητα κ.ο.κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr. Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.

Την συνέντευξη μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του ΑΝΤ1 Πάτρας http://www.antennapatras.gr .

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.