Τον ήθελε ο οίκος Versace, τον κέρδισε το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου και τελικά το reality Nomads του ΑΝΤ1.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε με επιτυχία από τις διεθνείς πασαρέλες στον στίβο της πολιτικής, αναλαμβάνοντας χρέη υπευθύνου Νεολαίας της Τελείας,  ενώ πλέον βρίσκεται στο νησί Palawan των Φιλιππίνων όπου γυρίζεται το Nomads.


Στο Nomads θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες που χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα.

Η πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο.


Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές και πνευματικές επιδόσεις.

Σε αυτή την ομάδα ανήκει και ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Είναι 27 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία. Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.