Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράπτη στο Πρω1νό του Ant1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ιδανικό σύντροφο. Όπως δήλωσε, δεν έχει πάρει, μέχρι στιγμής, την απόφαση να παντρευτεί, ενώ αποκαλύπτει πως η μητέρα της δεν έχει τον «καημό» να τη δει νυφούλα. Παρόλα αυτά δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα προτρέπει τον εαυτό της να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.

«Ο Θεός στέλνει τον σύντροφο και την οικογένεια. Θα μου στείλει τον τέλειο – ιδανικό σύντροφο και μαζί του θα κάνω την τέλεια – ιδανική οικογένεια», λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή της εξομολογείται: «Νιώθω ευλογημένη σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή γιατί οι σχέσεις που έκανα ήταν με ανθρώπους πολύ ξεχωριστούς. Οι σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν κι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ανακαλύπτουμε τη διαφορετικότητά μας. Το παρελθόν μου είναι κάτι που σέβομαι και κουβαλάω στην καρδιά μου. Νομίζω ότι δεν είναι κομψό όταν περνάει καιρός να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα». 

Για πρώτη φορά η Έλενα Ράπτη απαντάει στις δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα που υποστήριζε πως δεν γίνεται να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις. «Νομίζω ότι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν μαζί και για ένα μεγάλο διάστημα ταυτίστηκαν οι ζωές τους πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Τώρα αν η ματιά θα είναι πιο φιλική ή διαφορετική εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και από την χρονική στιγμή που βρίσκεται». 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:


Η Ελένη Ράπτη στο Πρω1νό