«Πιστεύω πολύ σε ορισμένους νέους ηθοποιούς. Όπως δεν εκτιμώ πολλούς από τη γενιά τη δική μου, έτσι εκτιμώ ορισμένους από τους νεότερους», δηλώνει ο Γιάννης Μπέζος στο Πρωινό.

Πριν από μερικές μέρες, η Ναταλία Τσαλίκη, μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, ξέσπασε για την υποδομή των περιφερειακών θεάτρων. Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος δήλωσε:

«Στην περιοδεία μας, ορισμένα θέατρα δεν είχαν καν τουαλέτα. Είναι φρικτή η κατάσταση αυτή, δεν έχουν καμία υποδομή. Υπάρχουν θέατρα που δεν έχουν καν ρεύμα. Μην κοιτάτε που τα ονομάζουν φεστιβάλ. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Φεστιβάλ από εδώ, φεστιβάλ από εκεί… Όλο φεστιβάλ είναι η Ελλάδα, μες στις γιορτές και τα πανηγύρια.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν καθαροί χώροι καμαρινιών, καθρέφτες και τουαλέτες και νερό. Στα περισσότερα θέατρα έχει αρουραίους. Πρώτα φταίμε εμείς που τα ανεχόμαστε. Μετά φταίνε οι φορείς που διαχειρίζονται τους χώρους αυτούς, που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Μην κοιτάτε που κάνουν όλοι τους καλλιτεχνίζοντες, καθόλου δεν τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει μόνο να βγάλουν φωτογραφίες με τους ηθοποιούς μετά. Τίποτα άλλο».


Γιάννης Μπέζος: "Είναι φρικτή η κατάσταση! Στα περισσότερα θέατρα έχει αρουραίους"!