Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου εθελοντική αιμοδοσία και ημερίδα για τη δωρεά μυελού των οστών, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Μ.Ο.Π. «Χάρισε ζωή» και τους συλλόγους εργαζομένων: Σύλλογο  Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σύλλογο  Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Δυτικής Ελλάδας  (ΕΜΔΥΔΑΣ).


Ειδικότερα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση προς τους περιφερειακούς Συμβούλους σχετικά με το όφελος της Δωρεάς Μυελού των Οστών. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Αιματολογίας/Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών κυττάρων του τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και  Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Π.Γ.Ν.Π. κος Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, με θέμα «Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Λευχαιμία παρελθόν»

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι των τριών συνεργαζόμενων φορέων αιμοδότησαν αναδεικνύοντας την ανιδιοτελή προσφορά και την ανθρώπινη αλληλεγγύη από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης υπήρχε κινητή μονάδα αιμοδοσίας  του Π.Γ.Ν.Π για λήψη αίματος από τους εργαζόμενους και τους πολίτες, μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.