Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στο κατώφλι μιας πολυκατοικίας αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο μαινόμενος ταύρος τον κάρφωσε με τα δυνατά κέρατά του σε μια συνοικία της Βαλένθια.

Σε αυτό το βίντεο απεικονίζεται η στιγμή όπου ένας άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν ταύρο κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην Ισπανία.

Το θύμα, γνωστός και ως Amadeo A.C. έχασε τη ζωή του αφ' ότου έλαβε μέρος σε μια γιορτή με ταύρους στο Πουκόλ της Βαλένθια.

Το βίντεο τράβηξε από το παράθυρό του ένας κάτοικος της περιοχής και δείχνει τον Amadeo μαζί με άλλους να τρέχουν να ξεφύγουν από έναν ταύρο στο δρόμο.

Για λίγα δευτερόλεπτα ο άτυχος 46χρονος βρίσκει καταφύγιο στην είσοδο ενός διαμερίσματος, αλλά ο ταύρος τον «βουτάει» με τα κέρατά του και τον «σέρνει» στο δρόμο, παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων ανθρώπων να του αποσπάσουν την προσοχή.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Amadeo ήταν τραυματισμένος και ήρθε ένα ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο, αφού ο ταύρος τον χτύπησε σοβαρά στην μηριαία αρτηρία.

Ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και μόλις η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο το οποίο βρίσκοταν μισή ώρα μακριά από αυτό που νοσηλεύοταν, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, όμως πέθανε λίγο μετά την άφιξή του εκεί όπως δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαλένθια ανακοίνωσε πως την επόμενη Κυριακή θα είναι η επίσημη μέρα πένθους για τη μνήμη του.

Ο Amadeo ήταν λάτρης των αλόγων και των ταυρομαχιών και οι εορτασμοί στην περιοχή έχουν ανασταλεί ως σημάδι σεβασμού.


Bull runner is fatally gored and trampled by raging animal after getting trapped