Άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα και έγινε αμέσως talk of the town κυρίως για τον καλό του καφέ!

Το My City Coffee είναι μια νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της… νύχτας!

Με 24ωρη διάθεση και όλου του «κόσμου τα καλά», φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη σας παρέα και καθημερινή συνήθεια!

Θα το βρείτε στην γωνία της Αγίου Ανδρέου με την Κανάρη και θα το ξεχωρίσετε μέσα στην «βουή της πόλης» από την casual διάθεση του!

Σε αυτό θα βρείτε καφέ, σφολιατοειδή, μπαγκέτες, παγωτά και αναψυκτικά αλλά και τσιγάρα. Το My City Coffee με λίγα λόγια έχει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για να είμαστε όλη την μέρα δραστήριοι και κεφάτοι…


Φτάνοντας στο κατάστημα το πρώτο που θα προσέξετε είναι το προσεγμένο του περιβάλλον!

Καθαρό και φωτεινό δεν σε «πνίγει» στην ατμόσφαιρα του με αποτέλεσμα είτε μείνεις για να πιεις τον καφέ σου στα πασάκια του, είτε απλά σταματήσεις για να προμηθευτείς τα απαραίτητα για να συνεχίσεις την μέρα ή και νύχτα σου θα νιώσεις μέρος μιας πολύ ευχάριστης παρέας.

Το team του, έχει ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και πάντα σε υποδέχονται με χαμόγελο.

Είναι άλλωστε φιλοσοφία του My City Coffee: “Όσο πιο ευδιάθετος και χαμογελαστός είσαι, τόσο καλύτερο καφέ θα φτιάξεις".

Tα μοναδικά προϊόντα του και οι καλές τιμές το κάνουν να ξεχωρίζει σε ότι αφορά τα μέχρι τώρα δεδομένα του street coffee...

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως μένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα και εξυπηρετούν εκείνους που ξενυχτούν στην πόλη και αναζητούν ένα "καταφύγιο γεύσεων".

Με την υπηρεσία delivery μπορείτε οπουδήποτε και αν είστε στην Πάτρα να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας μέσω τηλεφώνου (στο 2610 336576).