Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πολιτική άποψη αλλά σίγουρα αποτέλεσε ανακούφιση για τον κύριο της φωτογραφίας!

Άλλωστε γύρευε πόσες δουλειές είχε στις δημόσιες υπηρεσίες που δεν πρόλαβε να πάει σε έναν ιδιωτικό ή δημόσιο κλειστό χώρο, τις λεγόμενες τουαλέτες...

Ας τα πάρουμε από την αρχή, πρωί της Δευτέρας στην όμορφη πόλη της Πάτρας, ένας συμπολίτης μας ένιωσε την ανάγκη να απελευθερωθεί δημόσια, σε ένα από τα κτίρια του δήμου Πατρέων!

Πρόκειται για τον χώρο που βρίσκεται στην Μαιζώνος & Βότση και ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Στα πλαίσια αυτών των αναγκών κάποιος κατούρησε σχεδόν στην "πόρτα" του διώροφου κτιρίου φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους που σκέφτηκαν απλά να βγάλουν μια φωτογραφία και να μας την στείλουν.

Τι και αν ανυποψίαστοι πολίτες πηγαινοέρχονται στο κτίριο, ο ίδιος δεν φάνηκε να ενοχλείτε... Βιαστικός ούρησε τον... δήμο ανεξάρτητα από το πόσοι συχνάζουν εκεί!

Στην πόλη άλλωστε, εκτός από τα πάρκα και τις φυσικές εκτάσεις που προσελκύουν το μεγαλύτερο ποσοστό δημόσιας ούρησης τα δημόσια κτίρια έρχονται να προστεθούν στην λίστα με τα περιζήτητα σημεία της πόλης για... κατούρημα!

Τα πάντα συμβαίνουν σε αυτή την πόλη... Κυρίως ότι έχει να κάνει με την ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Τόσο κοντά που σε λίγο θα δούμε και τα ευαίσθητα σημεία του καθενός!