Την λένε Έλενα Μαγουλά, κατάφερε να πάρει τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος, στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όμως έγινε το πρώτο θέμα της όλης διοργάνωσης, λόγω του ύφους που επέδειξε κατά την διάρκεια της στέψης.

Η ξανθά μαθήτρια λυκείου από την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες της espressonews, φαίνεται ότι αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για να αποχωρήσουν οι δύο υποψήφιες την τελευταία στιγμή, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες σε δικούς τους ανθρώπους.

Η ίδια πάντως δήλωσε στην Espresso ότι «Με κατηγόρησαν για ίντριγκες και ότι είχα τα μέσα για να βγω πρώτη, αλλά τα αποτελέσματα άλλα έδειξαν» και συμπλήρωσε ότι από δω και πέρα την ενδιαφέρει να τελειώσει το σχολείο και να ασχοληθεί με το κλασικό μπαλέτο, έχοντας μάλιστα ως στόχο τη Λυρική Σκηνή.

Παρ’ όλα αυτά, το... ξινισμένο ύφος της σε όλες τις φωτογραφίες μετά τη στέψη, αλλά και η σνομπ στάση της απέναντι στη Σταρ Πελοπόννησος, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, θύμισαν τις αντιδράσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν έχασε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς από την Ολυμπία Χοψονίδου.


Όσο για τον πρώτο τίτλο, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, τον κέρδισε η 19χρονη Χριστίνα Γκορίτσα, η πανύψηλη φοιτήτρια Πληροφορικής από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ασχολείται με το βόλεϊ.

Μολονότι και εκείνη χαμογελούσε με δυσκολία, έβγαζε μια αρχοντιά στη γέφυρα της ομορφιάς και άρεσε για το cool ύφος της και το ωραίο στήσιμο του σώματός της. Ο τίτλος της Μις Γιανγκ πήγε στην Αγγελική Κορωνιού από την Καλαμάτα.

Να σημειωθεί ότι αυτό που έκανε εντύπωση σε ότι έχει να κάνει με τα καλλιστεία που έγιναν το περασμένο Σάββατο, στη λαμπερή αίθουσα του «Hotel Casino Loutraki» ήταν ότι οι δέκα υποψήφιες ήταν κυρίως από την Αθήνα από την Θεσσαλονίκη και όχι από την Πελοπόννησο. Τσάμπα δηλαδή ο τίτλος της Σταρ Πελοποννήσου.


(Οι φωτογραφίες μέσα στο άρθρο είναι της Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Warkinson από το oneman).