Χρησιμοποιούμε το όνομα "Αποθέωση" και αυτό γιατί έμελλε ο χώρος αυτός να γράψει ιστορία σαν μπουζούκια στην Πάτρα και κάπως έτσι αλλά πολύ πιο όμορφα θα τον ξαναθυμηθούμε σύντομα.

Υπήρξε σαν "Fabric" και "Dream City", αλλά αυθεντικά live φιλοξενούσε μόνο η "Αποθέωση". Το ίδιο κτίριο στην Ηρώων Πολυτεχνείου (τέρμα Αιγύπτου) μετά από αρκετά χρόνια παίρνει και πάλι ζωή!

Τέλος Οκτωβρίου όπως όλα δείχνουν, ανοίγει νέος πολυχώρος στην Πάτρα με την υπογραφή ανθρώπων που έχουν γράψει χιλιόμετρα στο "κοντέρ" της διασκέδασης στην πόλη.

Ένας από αυτούς ο κ. Γιάννης Ροδόπουλος που μιλώντας στο patrasevents.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος που στήνεται από την αρχή με σκοπό να εξυπηρετεί το εβδομαδιαίο live πρόγραμμα του αλλά και τα parties με guest καλεσμένους που ετοιμάζουν για τις Κυριακές του Χειμώνα.

Γνωστά ονόματα καλλιτεχνών αλλά και συγκροτημάτων "πέφτουν" στο τραπέζι και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Τις υπόλοιπες νύχτες ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ταλαντούχους τραγουδιστές και μουσικούς θα μας συντροφεύει σε νύχτες γεμάτες διασκέδαση.


Αυτό που ξέρουμε είναι πως η διακόσμηση του θα είναι ξεχωριστή ενώ η "βάπτιση" δεν έχει γίνει ακόμη.

Πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα θα επηρεάσει το concept του νέου μαγαζιού και δεν μπορούμε να πούμε ακόμα περισσότερα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πατρινοί αποκτούν ακόμα μία επιλογή για έξοδο και πως το opening αυτό σημαίνει πως η "πίτα" ξαναμοιράζεται στο κομμάτι της διασκέδασης με live πρόγραμμα στην Πάτρα!

Stay tunned


Panos Kiamos Live Patra Apotheosis


''Apotheosis''live Πάτρα 2007