Μια συνεργασία με άδοξο τέλος και ένας διαπληκτισμός στη Μύκονο, δεν άργησαν να φέρουν την αντιπαράθεση ανάμεσα στη Χριστίνα Παππά και τον σύζυγο της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρη Κατριβέση. 

Η γνωστή ηθοποιός που ασχολείται με το χώρο της εστίασης μαζί με τον γιο της ετοιμάζονται να ανοίξουν στη Γλυφάδα ένα νέο εστιατόριο και πρότειναν από τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση να αναλάβει το μενού. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης θα ανοίξουν στα νότια προάστια εστιατόριο με μεξικανο - αργεντίνικη κουζίνα και σκέφτηκαν να συνεργαστούν με τον καταξιωμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση. Εκείνος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα δέχτηκε, αλλά καθυστέρησε να παραδώσει το μενού, γεγονός που ενόχλησε τη Χριστίνα Παππά και τον γιο της. Σύμφωνα μάλιστα, με το περιβάλλον των ιδιοκτητών, το μενού είχε ατέλειες και τότε ξεκίνησε η παρεξήγηση. 

Ο Δημήτρης Παππάς ήρθε σε ρήξη με τον σεφ και δημιουργήθηκε μεταξύ τους θερμό επεισόδιο στη συνάντησή τους στη Μύκονο. Ακολούθησε το εξώδικο της Χριστίνας Παππά στον γνωστό σεφ που σήμανε και το τέλος της συνεργασίας τους. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Η συμπεριφορά του κ. Κατριβέση ήταν ανάρμοστη και απαράδεκτη». Από την πλευρά του ο γνωστός σεφ δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το περιστατικό.