«Επικίνδυνο» για τη χώρα, τον κόσμο, αλλά και για την ίδια προσωπικά χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζενέρις, εξηγώντας ότι δεν θα τον προσκαλέσει ποτέ στην εκπομπή της. 

Σε αντίθεση με τον Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στα 8 χρόνια της προεδρίας του, η γνωστή ακτιβίστρια παρουσιάστρια και κωμικός δεν θέλει να δει ούτε ζωγραφιστό τον νυν πρόεδρο της χώρας της. Ο λόγος; 

«Είναι αυτός που είναι και συγκεντρώνει πάνω του αρκετή προσοχή. Επίσης έχει και λογαριασμό στο Twitter και άλλους τρόπους για να περνάει τα μηνύματά του. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να του πω εγώ με το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει, και δεν θέλω να του δώσω βήμα, καθώς αυτό θα τον επικύρωνε. Τους ανθρώπους που προσκαλώ στις εκπομπές με, με κάποιον τρόπο τουλάχιστον τους εκτιμώ. Επομένως μου είναι αδύνατον να προσκαλέσω κάποιον, ο οποίος αισθάνομαι ότι είναι  επικίνδυνος όχι μόνο για τη χώρα και για εμένα προσωπικά, ως γκέι γυναίκα, αλλά και για τον κόσμο. Ο Τραμπ μας διχάζει. Και δεν τον θέλω στο σόου μου».

Την παραπάνω δήλωση έκανε η Ντε Τζένερις συνομιλώντας με την Μέγκαν Κέλι, μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας του «Megyn Kelly Today». 


Megyn Kelly talks abt hate tweets D.Trump sends,ellen says she will never invite Don.trump to show

Μένει να δούμε αν το «εμπάργκο» θα ισχύσει και για την πρώτη κυρία της χώρας, Μελάνια.