Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στην Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές έως και αργά το απόγευμα. Πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων υπάρχει κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τις παράκτιες περιοχές της Θράκης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται μόνο τοπικές και παροδικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θεσσαλία από 13 έως 27, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 8 έως 26, στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 14 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 26 και στην Κρήτη από 20 έως 25.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.