Την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει από τις αρχές της εβδομάδας το σίριαλ "Τατουάζ" από τη συχνότητα του Alpha.

Ένα πρόγραμμα στο οποίο ποντάρουν πολλά από την Κάτζα και το οποίο έχει διαφημιστεί όσο κανένα άλλο. Φασαρία άλλωστε είχε κάνει και η μετεγγραφή των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha την περασμένη άνοιξη.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον θετικές, τόσο από πλευράς τηλεθέασης, όσο όμως και από το γεγονός πως από την πρεμιέρα το σίριαλ εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των trends, στα hashtags του ελληνικού twitter.

Ιδιαίτερη αίσθηση, όπως αναφέρει το news247, έχει προκαλέσει όμως και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Δανάη Παππά, προσωπική επιλογή του Γεωργίου και ρόλος που δυσκόλεψε όσο κανένας άλλος την παραγωγή. Βλέπεται όπως διαβάζουμε από το καλοκαίρι, χρειάστηκε να αναβληθούν τρεις φορές τα γυρίσματα της σειράς στην Αίγινα, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη.

Η Δανάη κέρδισε τη θέση με το σπαθί της, αλλά όχι και με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Όπως αποκάλυψε ο Κύπριος δημιουργός, την ξετρύπωσε από το instagram και θέλησε να είναι εκείνη το κεντρικό πρόσωπο της νέας ιστορίας του. Η Δανάη ήταν χορεύτρια και για ένα διάστημα μαζορέτα του Παναθηναϊκού, αλλά και αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και του στίβου.