Ο πρώτος του δίσκος αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για όσους αγαπούν την ροκ μουσική και το εναλλακτικό ύφος στα τραγούδια.

Ο Πατρινός Βασίλης Ράλλης, μετά το «Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια», ετοιμάζει την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά. Στην πραγματικότητα, την έχει σχεδόν ολοκληρώσει, αν λάβει υπόψη του κανείς ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα.

Πρόκειται για μια δουλειά με τίτλο «Πρώτη μέρα του χρόνου» και ήδη το πρώτο single έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Λέγεται «Ακούει κανείς» και είναι ένα τραγούδι που περνάει τα δικά του μηνύματα, σε μια εποχή που όλοι μιλούν και λίγοι ακούνε. Το τραγούδι κερδίζει τις εντυπώσεις και όσοι αγαπούν την μουσική του Βασίλη Ράλλη είναι σίγουροι ότι θα τους αρέσει και ο δίσκος που έρχεται.


Βασίλης Ράλλης - Ακούει κανείς (Official Video Clip)

Στον δίσκο θα συμμετάσχει ο μεγάλος Ψαραντώνης, ένας καλλιτέχνης που πιστεύει στον Βασίλη Ράλλη, αλλά και άλλοι φίλοι του Πατρινού μουσικού που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση που έχει χαράξει και ο ίδιος, όπως για παράδειγμα ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Ο Βασίλης Ράλλης, παράλληλα, θα προχωρήσει σε δύο εμφανίσεις στις 11 Οκτωβρίου και στις 8 Νοεμβρίου, στον Σταυρό του Νότου, μαζί με την μπάντα του, ενώ στις 20 Οκτωβρίου θα κάνει την εμφάνισή του στο An Club, όπου θα συμμετάσχει σε ένα νέο σχήμα.

Ο λόγος για τους «Frank Panx & οι Αδερφοφάδες», ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή του ιστορικού πανκ – ροκ συγκροτήματος της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, Panx Pomana.

Μέσα στο χειμώνα θα ανακοινωθούν και άλλες εμφανίσεις.