Με την φράση του μεγάλου Ρώσου ποιητή Βλ. Μαγιακόφσκι, «Το μέλλον δεν θα ρθεί από μονάχο του, αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς» η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβηκε στην σκηνή και αποθέωσε το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ Οδηγητή, στα ΤΕΙ της Πάτρας.

Ήταν η δεύτερη μέρα του διήμερου φεστιβάλ της ΚΝΕ, με τον κόσμο να γεμίζει από νωρίς τον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ και τους δεκάδες νεαρούς και νεαρές να περιμένουν την στιγμή που η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μαγευτική φωνή και το τόσο ξεχωριστό στυλ, θα τους ταξιδέψει με τα τραγούδια της.

Και πράγματι έτσι έγινε. Η Νατάσα Μποφίλιου «ταξίδεψε» τον κόσμο που βρέθηκε κοντά της με την υπέροχη λυρική φωνή της, δείχνοντας παράλληλα έναν ιδιαίτερο δυναμισμό πάνω στην σκηνή, επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστηρίζουν ότι στα live της είναι ιδιαίτερα ανεβαστική και ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο με τον δικό της τρόπο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τραγούδησε όλα σχεδόν τα δικά της τραγούδια που την έχουν ξεχωρίσει και την έχουν ανεβάσει στην εκτίμηση του κόσμου, αλλά και διάφορα άλλα κομμάτια.

Στο τέλος της συναυλίας η ίδια, αλλά και οι συνεργάτες της, οι μουσικοί πάνω στην σκηνή, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί όρθιος.  Ήταν μία υπέροχη βραδιά που αποτέλεσε ότι καλύτερο για την κορύφωση του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Οδηγητή, στην Πάτρα.


Νατάσσα Μποφίλιου-Ανταλλάγματα||Πάτρα 2017(Φεστιβάλ ΚΝΕ)Νατάσσα Μποφίλιου-Σ'έχω βρει και σε χάνω||Πάτρα 2017


Νατάσσα Μποφίλιου-Τα Δικά Μου Τραγούδια||Πάτρα 2017

(Τα βίντεο είναι της Μαριλίας Βασιλακοπούλου).