Δεν θα μπορούσε να λείπει η Πάτρα!

Το Distinguished Gentleman's Ride 2017 επιστρέφει και πάλι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου...

Και φέτος οι δικικλυστές της πόλης βάζουν τα καλά τους, ανεβαίνουν στις μηχανές τους και περνούν μηνύματα όπως το ίδιο συμβαίνει σε πολλές ακόμα πόλεις του κόσμου.

Το ραντεβού δίνεται στις 11 το πρωί στα γραφεία της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας στην Πάτρα στην οδό Σαχτούρη 56 και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν!


Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση των ιδιοκτητών κλασικών και vintage στυλ μοτοποδηλάτων και οι λέσχες της πόλης ετοιμάζονται.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 70.000 καλοντυμένοι κύριοι και κυρίες σε 600 πόλεις οδηγούν και επιχειρούν να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας για την πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου του προστάτη.

Ο στόχος φέτος είναι η αύξηση των συμμετεχόντων που σημαίνει και αύξηση των εσόδων που δίνονται σε ιδρύματα γι αυτό ακριβώς τον στόχο.

Οι φίλοι της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας, πιστοί στο ραντεβού τους επιλέγουν το κατάλληλο dress code για την βόλτα αυτή που σίγουρα θα κερδίσει τα βλέμματα όλων και είναι ανοιχτή για όλο το πατρινό κοινό!

Κάτι από τις περασμένες συναντήσεις: