Ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική χρονιά η πρωταθλήτρια Ελλάδος της Παναχαϊκής, Κατερίνα Κυριακοπούλου.

Η πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος των «κοκκινόμαυρων», μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα στίβου, τον περασμένο Ιούνιο στην Πάτρα, σκοπεύει είναι να παραμείνει στο πάνθεον της «ελίτ» του αθλήματος.

Έτσι, στόχος της είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου σε πρώτη φάση, ζητώντας για ακόμα μία φορά μία θέση στο βάθρο, έχοντας ήδη ξεκινήσεις τις προπονήσεις της, μαζί με τον προπονητή της ΠΓΕ, Βασίλη Βενέρη.

«Έχω ξεκινήσει χαλαρά τις προπονήσεις και ελπίζω να έχω μία καλή χρονιά χωρίς σημαντικά προβλήματα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Το σημαντικό για μένα κυρίως είναι αυτό. Να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν» τονίζει η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr.

Να σημειωθεί ότι φέτος πέρα από το βάρος που θα ρίξει στον στίβο, μεγάλη βάση θα δώσει και στην σχολή της, αφού έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών όπου σπουδάζει.