Λατρεύει τα έξι της παιδιά και δεν το κρύβει, άλλωστε και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα τζολί έχει επανειλημμένα τονίσει ότι προτεραιότητα του λαμπερού ζευγαριού είναι τα παιδιά του.

Τώρα από το Τορόντο, όπου βρέθηκε στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου για την προώθηση της ταινίας της «First they killed my father», η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ένα από τα όνειρά της. «Αν συνεχίσω σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τα παιδιά μου, αν επιλέξουν αυτόν τον τομέα», δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός και μίλησε για την συμμετοχή του μεγαλύτερου γιου της, Μάντοξ, στην τελευταία της ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Η σταρ του Χόλιγουντ πήγε στο Τορόντο και με τα έξι παιδιά της και μάλιστα, ο Μάντοξ, όπως η ίδια αποκάλυψε δούλεψε μαζί της στην παραγωγή της ταινίας. «Ο Μάντοξ δούλεψε σκληρά. Αυτή η ταινία είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Αλλά, είναι στο χέρι του να αποφασίσει (αν θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματά της)...».

Αν και οι διαδικασίες διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ προχωρούν κανονικά, εκείνη δείχνει να μην έχει χάσει το κέφι της και μιλά με υπερηφάνεια για τα παιδιά της: «Η κόρη μου Σιλό επισκέπτεται ήδη στρατόπεδα προσφύγων. Και κάθε φορά που πρέπει να φύγω για μια ανθρωπιστική αποστολή τα παιδιά μου θέλουν να έρθουν μαζί μου. Δεν τα πιέζω ποτέ. Θέλω να σέβονται όλους τους λαούς με την διαφορετικότητά τους».

Τα έξι παιδιά της ηθοποιού είναι ο Μάντοξ 16 ετών, Ο Παξ 13, η Ζαχάρα 12, η Σιλό 11 και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 9 ετών. 


Jolie's kids steal the show at premiere

Πηγή: protothema.gr