Οι καιροί αλλάζουν και οι περισσότεροι αναζητούν χώρους που εκπέμπουν οικειότητα και γιατί όχι "παραδοσιακή" αισθητική.

Το beach restaraunt Καρατέλλο συνδυάζει τον tradionatial χαρακτήρα του με πολυτελή στοιχεία στην διακόσμηση του που το κάνει ιδανικό για κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας...

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις άλλωστε είναι πολύ οικογενειακές εκδηλώσεις και αν οι περισσότεροι από εσάς έχετε βρεθεί ως καλεσμένοι σε μια γαμήλια δεξίωση σε ένα "απρόσωπο" κέντρο αντιλαμβάνεστε πολύ καλά τι εννοούμε όταν λέμε family mood.

Στην παραλία Μονοδενδρίου της Πάτρας με τραπεζάκια που "ακουμπούν" στην θάλασσα αλλά και κλειστό χώρο που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που αναζητάτε, το Καρατέλλο αναλαμβάνει παντός είδους κοινωνικές εκδηλώσεις...


Σε σωστή διάταξη των τραπεζιών, ένα παραλαθαλάσσιο εστιατόριο σαν και αυτό αν μη τι άλλο διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει στρίμωγμα!

Αυτό είναι και το ζητούμενο σε τέτοιες εκδηλώσεις. Να νιώσουν άνετα οι καλεσμένοι και εσείς να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Ήσυχο θα έχετε και το κεφάλι σας σε ότι αφορά και το menu!

Eλληνικές μεσογειακές γεύσεις πλημμυρίζουν την κουζίνα του ενώ κατόπιν συννενόησης μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Συννενοηθείτε για τα πρώτα και κυρίως πιάτα ενώ ρωτήστε τους υπεύθυνους του καταστήματος για εναλλακτικές προτάσεις.

Ένας χώρος στιλάτος με μικρές "παραδοσιακές" πινελιές που το βράδυ μοιάζει ακόμα πιο όμορφος με ωραίο φωτισμό που αποτυπώνει ακριβώς τον όρο "παραθαλάσσια ταβέρνα-ρεστοράν" όπως τον έχουμε στο μυαλό μας.