Χαμός γίνεται από τους κτηματομεσίτες στην περιοχή του Ψαροφαΐου και του Μπεγουλακίου, κοντά στο ΑΤΕΙ.

Καθημερινά οι κτηματομεσίτες δίνουν «μάχη» προκειμένου να νοικιάσουν κάποια από τα πολλά ξενοίκιαστα διαμερίσματα που έχουν ξεμείνει στην περιοχή, η οποία μπορεί πριν από την κρίση να γνώριζε μία οικοδομική έξαρση, όμως πλέον η ζήτηση έχει λιγοστέψει και οι περισσότεροι φοιτητές που έμεναν εκεί, τώρα προτιμούν το κέντρο της Πάτρας.

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι το πάθημα ενός κτηματομεσίτη που πάνω στην αγωνία του για να βρει ενοικιαστή τελικά βρέθηκε να είναι με τον πελάτη του στα δικαστήρια για ένα ζήτημα που μέχρι ώρας δεν έχει βγει άκρη.

Συγκεκριμένα, ο κτηματομεσίτης έδειξε δύο επιπλωμένα διαμερίσματα, δίπλα σχεδόν από το ΑΤΕΙ, σε υποψήφιους ενοικιαστές και φεύγοντας φέρεται να ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα. Έτσι, άγνωστοι άρπαξαν την ευκαιρία, μπήκαν μέσα και έγδυσαν στην κυριολεξία τα δύο διαμερίσματα που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία. Πήραν από μέσα τα πάντα, μέχρι και τους… καναπέδες.

Τώρα ο κτηματομεσίτης είναι στα δικαστήρια με τον ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων και πρώην πελάτη του, ο οποίος ζητά να αποζημιωθεί για τα έπιπλα και τα αντικείμενα που κλάπηκαν. Ο κτηματομεσίτης, πάντως, από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είχε δώσει τα κλειδιά των διαμερισμάτων στον ιδιοκτήτη, μεταβιβάζοντάς του την ευθύνη.

Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό.