Άνοιξε το 1990...

Εποχή που υπήρχε πόρωση με τους Nirvana, που ανθούσε η rap και η electronic ενώ η punk μας ξανασυστηνόταν...

Οι καλλιτέχνες, οι μπάντες και κάθε τι καινούργιο -και κυρίως ροκ- "περνούσε" τότε από το Mods στην Ηφαίστου 46 στην Πάτρα.

Και μπορεί όλα αυτά να άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους, όμως το club αυτό επιστρέφει ανανεωμένο και "φρέσκο" την Πέμπτη το βράδυ 14 Σεπτεμβρίου στον γνώριμο πεζόδρομο που "εδρεύει" η νεολαία της πόλης.


Σε μια "big opening" βραδιά οι ιδιοκτήτες και το team του Mods γιορτάζουν το ξεκίνημα της νέας σεζόν που τους βρίσκει ανανεωμένους τόσο ως προς το πρόγραμμα των events τους, όσο και ως προς την ίδια την ταυτότητα τους αφού ο χώρος ανακαινίστηκε.

Σίγουρα δεν έχασε την urban ταυτότητα του έγινε όμως πιο οικείο και άνετο. Επαναπροσδιορίζουμε λοιπόν την σχέση μας, με αυτό το μαγαζί και χρησιμοποιώντας το κλισέ "μεγάλωσε γενιές και γενιές" θυμόμαστε τις ένδοξες στιγμές του, οι οποίες δεν έλειψαν ούτε από την περσινή επιτυχημένη του, σεζόν.

O βασιλιάς των events του, "trash party", η τρέλα του Σαββατοκύριακου "Mad every weekend", το διαδραστικό "Fame n' Shame", το "Smoke", τα live του και οι "καθημερινές" με έντονη διασκέδαση ήταν αυτά τα οποία έκαναν το Mods να ξεχωρίσει και να μπει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας για έξοδο.


Κληροδοτώντας τους ήχους αυτών των parties και με πολλές εκπλήξεις ανοίγει τις πόρτες του ξανά...

Βέβαια, επειδή η μουσική αλλάζει, το Mods μιλάει για την μουσική του χθες και κάνει τις προτάσεις του για το σήμερα, σε ένα περιβάλλον που σε καλοδέχεται είτε έχεις κέφια είτε όχι!

Εκεί θα σου φτιάξει η διάθεση, ενώ θα έχεις ιστορίες να διηγηθείς στους φίλους σου και την επόμενη ημέρα...

Ραντεβού την Πέμπτη για τα υπόλοιπα!