Τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως "Τι λάθος κάνω", "Σου μιλώ και κοκκινίζεις", "Χειμωνανθός" ή και το "Χίλια καλώς εσμίξαμε" και άλλα όπως το "Ω νυχτέρια Ω πανηγύρια"... 

Όλα εκείνα που έκαναν τον Γιάννη Χαρούλη έναν εκ των πλέον αγαπημένων καλλιτεχνών της νεολαίας ακούστηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου. 

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός και συνάμα ροκ και συγκινησιακός ο καλλιτέχνης μάγεψε το κοινό (περισσότεροι από 3000) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του. Θεατές από 10 έως 60 ετών, έδωσαν ραντεβού μετά τις 9 το βράδυ για να απολαύσουν ένα show.

Αν για κάτι ξεχωρίζει άλλωστε ο Γιάννης Χαρούλης είναι για το γεγονός πως παθιάζεται πάνω στην σκηνή και "ντύνει" κάθε του τραγούδι με την θετική του αύρα.

Με την χαρακτηριστική φωνή του μας ταξίδεψε από την Κρήτη στην Ήπειρο και από εκεί στην Σμύρνη. Στην "υγειά σας ωρέ κοπέλια" έλεγε και καλούσε το κοινό σε μια "μεθυστική βραδιά"...


Στα highlights το γλέντι που στήθηκε στην αρένα του γηπέδου κάτω από την σκηνή, με τους θαυμαστές του να χορεύουν ξέφρενα "Βασιλική τον έρωτα..." και να δροσίζουν την ατμόσφαιρα με... μπόλικο νερό.


Γιάννης Χαρούλης @ Πάτρα - Βασιλική των έρωτα με "μπουγέλα"

Το ίδιο εκπληκτικοί και οι μουσικοί του Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκτρική κιθάρα), Πάνος Τόλιος (κρουστά), Mark Nieuwenhuis (τρομπέτα) και Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά).

Θερμό ήταν και το χειροκρότημα για τον Κωνσταντή που τραγούδησε "Ζαλίζομαι" και άλλα ηπειρώτικα κομμάτια ενθουσιάζοντας το κοινό.Κωσταντής Πιστιόλης-Ξενιτεμένα μου πουλιά

Ο Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του σε μια γιορτινή βραδιά μας έκανε να χαρούμε, να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε...

Κλείνοντας ευχαρίστησε το κοινό σημειώνοντας πως θα έχουμε πάντα το δικαίωμα να χαιρόμαστε και να διασκεδάζουμε!

Όπως ήταν λογικό τα κινητά τηλέφωνα κατέγραψαν πολύ όμορφες στιγμές on stage ενώ η φωτογράφος του patrasevents.gr Νικόλ Λουκίδη αιχμαλώτισε με τον φακό της όμορφα στιγμιότυπα!

Δείτε περισσότερα...


Γιάννης Χαρούλης @Patra - "Tι λάθος κάνω"


Γιάννης Χαρούλης @Παμπελοποννησιακό στάδιο "Αύγουστος"


Βασιλική τον έρωτα