Για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 2017 αναχωρεί ο Μάρκος Μιχαλόπουλος της Πυγμής, προκείμενου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση Παίδων της Ευρώπης!

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Albena της Βουλγαρίας στις 17 με 26 Σεπτεμβρίου όπου οι "μικροί" πρωταθλητές θα διεκδικήσουν για την χώρα  τους μια θέση στο βάθρο.

Ο Μάρκος Μιχαλοπουλος έχοντας ήδη καθιερώσει το όνομα του στην κατηγορία των 75 κιλών με την 5η θέση που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό SCHOOLBOYS 2016, τα 2 χρυσά στην Ιρλανδία, το 1 αργυρό στο Μαυροβούνιο και το 1 χάλκινο στο Κύπελλο Εθνών, κάνει την είσοδο του στην κατηγορία Παίδων με μεγάλες επιδιώξεις για την συνέχεια της διεθνούς του καριέρας.

Διπλά στον Πατρινό πρωταθλητή είναι ο προπονητής και πατέρας του, Λάμπρος Μιχαλόπουλος που «δουλεύει» πάνω στον νεαρό από το 2008 με το ξεκίνημα των ακαδημιών της Πυγμής.

Στην Εθνική αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας θα συμμετέχουν και 4 ακόμη πρωταθλητές μας, ο επίσης Πατρινός πρωταθλητής της Παναχαϊκής Νίκος Σωτηρόπουλος που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 80 κιλών και οι:  Ευμορφιάδης Ιωάννης 46 κιλά (ΠΑΟ) , Κούβαρης Αντώνης 60 κιλά (Ηρα Νικαίας) και Αυγέρης Νικόλαος 54 κιλά (Π.Γ.Σ Αμβιλοχίας).

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 16 /9 για την Αλμπένα της Βουλγαρίας όπου από τις 17-26 Σεπτεμβρίου οι αθλητές της Εθνικής μας θα κάνουν την προσπάθεια τους για διάκριση με τα εθνικά χρώματα.