Πίστεψαν ότι έχουν όλα όσα χρειάζεται για να βρεθούν ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως του 7ου Red Bull Art of Motion και 15 από αυτούς τα κατάφεραν, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σαντορίνη! 

Ο λόγος για τα νέα ταλέντα της Ελληνικής free running σκηνής που βρέθηκαν σε μία από τις τέσσερις στάσεις του DKTour of Motionτου freerunning tour που πραγματοποίησε ο Έλληνας αθλητής Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης! Ο Δημήτρης, νικητής του Red Bull Art of Motionτο 2014 & 2015, ξεκίνησε το tourμε το 9o Street Mode Festival, το μεγαλύτερο open-airφεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, συνέχισε στη Λάρισα και στην Πάτρα καταλήγοντας στην Αθήνα μια εβδομάδα μετά. Στον τελευταίο σταθμό μάλιστα, το παρόν –σαν θεατές- έδωσαν και οι πρωταθλητές του στίβου Εμμανουήλ Καραλής (άλμα επί κοντώ) και Αναστασία Μαρινάκου (1500μ), δηλώνοντας ξετρελαμένοι από τα tricksκαι την θετική ενέργεια των φιλόδοξων freerunners.


Μετατρέποντας με την ενέργεια τους την ατμόσφαιρα σε αυτοσχέδια γιορτή, με μουσική, selfies με τον DK, προπονήσεις και εντυπωσιακά tricks, περισσότεροι από 150 free runners έδωσαν το παρόν, και 60 αγωνίστηκαν με ένα και μόνο στόχο. Να εντυπωσιάσουν με τα tricksκαι τη δημιουργικότητα τους τον DK, ώστε να κερδίσουν το μαγικό εισιτήριο που θα τους ταξιδέψει μέχρι τη Σαντορίνη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί, θα διαγωνιστούν στην Φάση A του Onsite Qualifier στις 4 Οκτωβρίου, με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο, όπως θα απαθανατιστούν από την CANON,πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, καθώς και τα βραβεία “Best Female” & “Best Trick Award by CU”.

Θα τα καταφέρουν άραγε στην αναμέτρηση με την elit της παγκόσμιας freerunning σκηνής; Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το κορυφαίο freerunning γεγονός, με την υποστήριξη της ΕΚΟ, που θα φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία της Οίας, Fanari Villas και Golden Sunset Villasτο Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:00 ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες με φόντο το ελληνικό κυκλαδίτικο νησί θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com και το RedBullTV.


Οι 15 νικητές του DK’s Tour of Motion:

Στάση 1η: Θεσσαλονίκη

ΡΑΦΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΜΙΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΦΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στάση 2η: ΛΑΡΙΣΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗΣ

ΜΑΝΟΣ ΜΠΙΛΗΣ

ΜΙΚΕΛ ΝΤΡΕΣΑΪ

Στάση 3η: ΠΑΤΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΙΛΗΣ

Στάση 4η: ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΟΥΣΑΜΑΣ

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝΟΦ

ΡΟΜΠΕΡΙ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΙΡΤΣΕΑ

ΤΑΦΙΛΙ ΕΛΒΙΝ