Κριός 

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στο να διαμορφωθεί ένα εορταστικό κλίμα στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τις πιο προσωπικές επιδιώξεις σου, ενώ μπορεί να σου δώσει μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δείχνει εξαιρετικά απίθανο το να… παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς! Από εκεί και ύστερα όμως δεν είναι καθόλου βέβαιη η δρομολόγηση μιας σταθερής σχέσης, αφού η ερωτική «περιπέτεια» και το φλερτ έχουν τον πρώτο λόγο.

Ταύρος 

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να τον εφοδιάσεις με όλα τα αναγκαία. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε κάνει πιο κοινωνικό/η και δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση «μαζεύοντας» επαφές και διασυνδέσεις, ίσως μάλιστα να μάθεις πολλά για τα… παραλειπόμενα μιας οικογενειακής υπόθεσης.
Ερωτικά
Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου έχει τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, τα οποία μάλιστα είναι… διαδοχικά! Αν λοιπόν σήμερα νιώθεις κούραση από μια πρόσφατη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αναθαρρήσεις «πιάνοντας τον ταύρο από τα κέρατα».

Δίδυμοι 

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου, μη διστάζοντας να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου. Φαίνεται μάλιστα ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται στα «σκαριά», λύνοντας σου τα χέρια σε μια υπόθεση που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζε δύσκολη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, μπορεί να σε βοηθήσει ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» με κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά για την ώρα δεν αναμένεται κάτι πιο ουσιαστικό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την πλαισιώσεις με μια καλή φιλική παρέα.


Καρκίνος 

Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου κι ότι πάρεις… καλό είναι! Επιπλέον, η Δήμητρα στο ζώδιο σου, σε ωθεί να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα ή τουλάχιστον να μεσολαβήσεις ώστε να βρει τον δρόμο του. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει σε έξτρα παροχές ή δώρα, που σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα και απομακρύνουν κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Ερωτικά
Οι επαφές σου αυξάνονται και πληθύνονται, κάτι βέβαια που σε χαροποιεί ιδιαίτερα, το ερώτημα όμως είναι αν όλη αυτή η κινητικότητα εμπεριέχει και κάτι πιο προσωπικό. Για την ώρα πάντως είναι προτιμότερο να μείνεις στις διαπραγματεύσεις!


Λέων 

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες και να απολαύσεις τα καλά της ζωής. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να «λάμψεις» με την παρουσία σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον φυσικό 12ο «οίκο» σου, η πρόσβαση σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για «ανούσιες» πληροφορίες σχετικές με το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Αν μάλιστα έχεις εσύ κάτι να κρύψεις, μπορεί τελικά να «προδοθείς» από τον ενθουσιασμό σου και να… αποκαλυφθεί!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι εύκολο να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα και να μην χρειαστεί καν να προσπαθήσεις, αφού θα έλθει από μόνο του! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως «παρεξηγηθείς».

Παρθένος 

Γενικά
Μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Γενικότερα, η Δήμητρα στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να μην κλείσεις τα κανάλια επικοινωνίας και τα δίκτυα που βρίσκονται στην… απόλυτη διάθεση σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της υγείας σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο, που σε γοητεύει ή το γοητεύεις… εγκεφαλικά. Αυτό βέβαια είναι μια καλή αρχή αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα για να προκόψει μια σχέση, που δεν είναι μόνον φιλική.

Ζυγός 

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Σε αυτήν την φάση μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, διαμορφώνοντας ένα όμορφο και «παρεΐστικο» κλίμα.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι… περιζήτητος/η αλλά το ερώτημα είναι αν πρόκειται για κάτι πιο προσωπικό ή απλά για την συγκομιδή μιας επιτυχημένης πορείας. Ότι κι αν είναι πάντως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις… υπέρ σου!

Σκορπιός 

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσθέτει κοινωνική λάμψη και διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις αλλά και να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό.
Ερωτικά
Η πολιτική του να… ενημερώνεσαι πριν δράσεις ή να χρησιμοποιείς τους κατάλληλους «μεσάζοντες», μπορεί να σε δικαιώσει άμεσα, αφού στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. 


Τοξότης 

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει είτε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία-συμφωνία, είτε στην βελτίωση των οικονομικών σου εφ’ όσον οι δραστηριότητες σου απευθύνονται στο κοινό ή έχουν ως αντικείμενό τους τις δημόσιες σχέσεις. Ακόμη αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις να το δημοσιοποιήσεις, αφού στην παρούσα φάση υπάρχουν πολλά «ευήκοα ώτα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές, όπου η… καλοπέρασή σου, θα συνδυαστεί με νέες γνωριμίες.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτά που θα σου μεταφερθούν να υποκρύπτουν κι ένα προσωπικό συμφέρον!

Αιγόκερως 

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δεν θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού θέματος μπορεί τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να προβείς σε ποικίλες αγορές.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή απλά κάποιος/α θα μεσολαβήσει για να έρθετε σε επαφή. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η θα χαρείς να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου, ότι σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος 

Γενικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο ευδιάθετο/η, ενώ σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε». Παράλληλα, τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν «χαλαρά», αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ανεύρεση εργασίας, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις τις αναγκαίες ενέργειες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε ωθεί να δικτυωθείς με όποιον τρόπο θεωρείς κατάλληλο και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, βρίσκοντας άτομα τα οποία έχουν και τον τρόπο και την διάθεση να συμβάλλουν στην πρόοδο σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου… φέρνει κόσμο, κάτι βέβαια που ανυψώνει το ηθικό σου αλλά δεν αρκεί για να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η. Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαλέξεις τον άνθρωπο σου, ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» πρόσωπα, τα οποία μάλιστα ενδιαφέρονται για σένα με… πολλούς τρόπους και δεν έχεις παρά να κρατήσεις επαφή! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια επενδυτική συνεργασία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια προσωπικά σου δεδομένα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στην «σφαίρα του αοράτου» Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις την… κούρα και τα «μποτέ» σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση για να βρεθείτε πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αναδειχθείς μέσα από μια… κοινή σας εμφάνιση!