Δεν εξηγείται αλλιώς...

Το ηλεκτρικό σύστημα της Πάτρας είναι στα όρια του...

Αρχικά την Πέμπτη στα Ψηλαλώνια. Οι λάμπες ηλεκτροφωτισμού στην πλατεία και περιμετρικά παρέμειναν σβηστές καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και οι περαστικοί εκτός του ότι δεν έβλεπαν την "τύφλα" τους είχαν το φεγγάρι να φωτίζει τον δρόμο τους και την όποια φωταγώγηση από τα καταστήματα της περιοχής.

Την Παρασκευή το βράδυ επαναλήφθηκε το ίδιο στις σκάλες της Αγίου Νικολάου την οδό Παρθενίου σε κομμάτι της 25ης Μαρτίου και της Κανακάρη. Οι λάμπες ηλεκτροφωτισμού παρέμειναν κλειστές ενώ στα εντυπωσιακά σκαλιά της πόλης δεν έβλεπε κανείς τίποτα, παρά μόνο τα φώτα από τα κινητά των νεαρών που είχαν αράξει στα σκοτεινά.

Στις παραπάνω οδούς βάλτε και την Τριών Ναυάρχων. Μαύρη μαυρίλα "πλάκωσε"...


Το βράδυ τα έσβηναν το πρωί τα άναβαν...

Εν τω μεταξύ το περίεργο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως στις 8 το πρωί του Σαββάτου οι λάμπες στην Γερμανού ήταν αναμμένες όπως συνέβη και το μεσημέρι στην Τριών Ναυάρχων.

Την πλήρη ευθύνη έχει η ΔΕΗ όπως μας ενημέρωσαν από τον δήμο Πατρέων ενώ κανείς δεν έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους διακόπτες που "αναβοσβήνουν" χωρίς καμία λογική.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος κατεβαίνει κέντρο τις νύχτες, καλού κακού θα πρέπει να έχει και έναν φακό μαζί του. Ποτέ δεν ξέρει που θα τον χρειαστεί...

Δείτε τις φωτογραφίες του patrasevents.gr!