Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια διακρίσεων, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα με πληθώρα αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο "Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας’’ , ανοίγει τις πύλες του για την νέα σεζόν, από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Το ντεμπούτο του σε νέα τμήματα παιδικής Ερασιτεχνικής  Πυγμαχίας, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π), ξεκινά από φέτος στις ηλικίες από 6 ετών και άνω. Η πυγμαχία για παιδιά διδάσκει βασικές ικανότητες και τεχνικές. Ενισχύει την αθλητική νοοτροπία ώστε να μην τα παρατήσουν, ενώ κρατά και τα παιδιά σε εγρήγορση! Η προπόνηση του συγκεκριμένου σπορ βοηθά τα παιδιά να εξελιχθούν ταυτόχρονα σε φυσική κατάσταση και σε πνευματική. Επίσης τα βοηθά να αναπτύξουν τη δύναμή τους, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να βελτιώνουν την αντοχή τους.

Προπονητές των τμημάτων πυγμαχίας θα είναι ο κύριος Παπαδόπουλος Διονύσιος, ο οποίος υπήρξε προπονητής σε πολλά Πατρινά σωματεία, όπως ο Τόφαλος και η Ε.Α.Π.  και ο κύριος Καραλής Άκης που ξεκίνησε την πυγμαχία το 1986 στην Παναχαϊκή Πατρών έχει στην κατοχή τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών.

Στόχος η σωστή διαπαιδαγώγηση όπως συνεχίζεται όλα αυτά τα χρονιά άλλωστε, και γνωρίζει πλέον όλο το πατραϊκό κοινό, η δημιουργία νέων φυτωρίων ανεύρεσης ταλέντων καθώς και η ανάδειξη ενός τόσο όμορφου ολυμπιακού αθλήματος όπως η Πυγμαχία, πάντα βεβαία με γνώμονα το σεβασμό στην μεγάλη ιστορία που έχει το συγκεκριμένο άθλημα στην πόλη μας. 

Εδώ και 13 χρόνια, το παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας!