Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλεί στο9ο Greece Race for the Cure® την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με αφετηρία το Ζάππειο!

Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Το Greece Race for the Cure ® πραγματοποιείται με την έγκριση της αμερικάνικηςοργάνωσης Susan GKomen® , σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). 

Πρόκειται για συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Από τα καθαρά έσοδα του Greece Race for the Cure ® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει τη νόσο αλλά και για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. 

Δρομείς και περιπατητές, με διαφορετική ώρα εκκίνησης, θα συμμετέχουν σε 2 διαφορετικές διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

  • Έναρξη διοργάνωσης: 9πμ
  • Εκκίνηση αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων: 10 πμ
  • Εκκίνηση περιπάτου 2 χιλιομέτρων: 11:20 πμ


Φέτος, εγγραφές για τον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων πραγματοποιούνται αποκλειστικά

online στο https://www.greecerace.gr/registration/ και
στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», από 1/9/2017 έως 25/9/2017 Δευτέρα έως Παρασκευή, 9πμ-5μμ.
Κόστος συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης: 8€

Όλες οι εγγραφές κλείνουν στις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 33.000 άτομα.