Η σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιάγκος Δράκος, οι γιοι του και η Βίρνα, όλοι με τις υπερβολές τους, είναι ρόλοι που τους θυμούνται οι παλαιότεροι και κάπου στο Ίντερνετ τους ανακαλύπτουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά και οι νεότεροι. 

Ένας από τους γιους του Γιάγκου Δράκου ήταν και ο ψηλός ξανθός Τίμος, τον οποίο είχε υποδυθεί ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Πέρα από τη Λάμψη, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος είχε ελάχιστες συμμετοχές σε σειρές όπως το «Μικροί Μεγάλοι», «Τμήμα Ηθών», «Τρεις Χάριτες» και «Απιστίες». Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη. 


Σύμφωνα με το zappit.gr τα τελευταία χρόνια ο «Τίμος Δράκος»  ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του φεύγοντας από το επίκεντρο της σόουμπιζ. «Η ζωή είναι ωραία μακριά από την Αθήνα. Υπάρχει αυτό που λένε ''ποιότητα ζωής'' και εγώ έχω την ευτυχία να το βιώνω αυτό τα τελευταία οκτώ χρόνια», είχε αναφέρει ο ίδιος εξηγώντας ότι πριν κάνει το νησί του Ιονίου μόνιμο τόπο κατοικίας έμεινε για ένα διάστημα στη Λάρισα και για κάμποσο καιρό στην Καρδίτσα. Το ότι μετακόμισε δεν σημαίνει βέβαια ότι σταμάτησε να αγαπά και την υποκριτική. Στη Ζάκυνθο πλέον ετοιμάζεται να ανεβάσει τον ερχόμενο χρόνο τη «Μέθοδο Γκρόνχολμ».