Νεκρός είναι ένας 60χρονος ταξιτζής, ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με τον δράστη που καταζητείται και ο οποίος επέβαινε στο ταξί του θύματος.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στο νέο μώλο Δραπετσώνας, αναφέροντας συνέβη ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών, οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί, όπου κατά τη διάρκεια του καβγά, ο ένας εξ’ αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο του θύματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Μετά από αναγνώριση που πραγματοποιήθηκε από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 60χρονο Η.Σ., ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάγεται από την Πλαγιά Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Παράλληλα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση για παράβαση του άρθρου 299 Π.Κ., εκλήθη στο σημείο του συμβάντος συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού υλικού σκηνής εγκλήματος, καθώς και βιολογικού υλικού, ενώ αναζητείται το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης.