Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Πατρινό ποδηλάτη και πρωταθλητή, Νίκο Ανδρεόπουλο.

Ο Νίκος Ανδρεόπουλος μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους αγώνες του Cross Country αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό αγωνιστική δράση και να προσπαθήσει για νέες επιτυχίες και διακρίσεις, συμμετέχοντας στην κατηγορία Master A.

«Είναι το μικρόβιο του πρωταθλητισμού που με τρώει μέσα μου» τονίζει στο patrasevents.gr μιλώντας για την απόφαση του αυτή. «Το γεγονός ότι προπονώ αθλητές του Mountain Bike σίγουρα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που με επηρέασε να ξεκινήσω ξανά» συμπληρώνει.

Επιστρέφει, έτσι, γυρίζοντας σελίδα και αλλάζοντας σωματείο. Η νέα ομάδα του Πατρινού πρωταθλητή ποδηλασίας θα είναι ο Α.Ο. Θησέας. «Θα βρίσκομαι υπό την σκεπή της ομάδας αυτής και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της για την εγκάρδια και φιλόξενη υποδοχή τους».

Τα πράγματα σίγουρα θα είναι δύσκολα για αυτόν αφού μιλάμε για μια νέα επίπονη προσπάθεια, σε μία απόφαση που δείχνει την αγάπη του για τον αθλητισμό αφού το να ξεκινάς και πάλι από την αρχή προϋποθέτει, δουλειά, πειθαρχία και πίστη.


Αξίζει όμως τον κόπο. «Υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο κολλητός μου, που πιστεύουν σε μένα, θεωρώντας ότι μπορώ να πετύχω διακρίσεις στην κατηγορία Master A που ανήκω πλέον. Αναπολώ όμως και εγώ και παλιές καλές στιγμές μου, κοιτάζοντας φωτογραφίες με τα έπαθλα μου, κάτι που με κάνει να θέλω να τις ξαναζήσω!» τονίζει.

Όσο για τον στόχο του ξεκαθαρίζει: «Ο στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να βρεθώ μέσα στους καλύτερους Master A αναβάτες της χώρας μας τόσο στον τομέα του Mountain Bike όσο και στου δρόμου. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και το γνωρίζω καλά. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μου που με στηρίζουν και εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».