Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο που σταδιακά και έως το μεσημέρι θα επεκταθούν σε όλο το Ιόνιο, την Ήπειρο, την κεντρική και δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, και τη Μακεδονία. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο και την Ήπειρο, και στην κεντρική και δυτική Μακεδονία το μεσημέρι και απόγευμα. Από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και έως το πρωί υπάρχει πιθανότητα για όμβρους ή καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο. Στη υπόλοιπη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα από 19 έως 31, στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα από 20 έως 38, στην Πελοπόννησο από 19 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 36, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 19 έως 34.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν αρχικά νότιοι και στη συνέχεια δυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν σταδιακά δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οπότε και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς παροδικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα όμως θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.