Ο Ορφέας Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο "Λοιπόν" αποκάλυψε αν θα πήγαινε στο survivor και την άποψή του για τα ριάλιτι.

Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από καθημερινές σειρές του Mega εξομολογήθηκε αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι.

Θα σε δούμε σε ριάλιτι παιχνίδι; 

Όχι, δεν μιλάω για ριάλιτι καταστάσεις, γιατί δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ όμως δεν είμαι σε φάση που να έκανα κάτι τέτοιο, όπως το survivor. Δεν είναι ότι αμφισβητώ ή έχω κάποιες ανασφάλειες με την εικόνα μου, που όλοι έχουμε πάνω-κάτω. Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι δίνει μια πολύ πρόσκαιρη δημοσιότητα όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα έκανε καλό στη δική μου δουλειά. Δεν θα ήθελα να επενδύσω με αυτόν τον τρόπο στη δουλειά μου.

Παιχνίδια είναι, γίνονται και μετά ξεχνιούνται…

Πράγματι, αυτά τα παιχνίδια   πια γίνονται και   μετά ξεχνιούνται. Εμένα με θλίβει όλο αυτό το διακαώς να θέλεις με κάποιον τρόπο να βγεις προς τα έξω να προβληθείς και ξαφνικά.. όλο αυτό να σου γυρνάει πίσω μπούμερανγκ, αρνητικά… Κι αυτό λειτουργεί ενισχυτικά για κάποιον άνθρωπο που εκτίθεται. Αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω, μπορεί αύριο να μου κάνουν πρόταση, και να πω «ναι, πάω».

Τόσο εύκολα αλλάζεις γνώμη;

Μέσα μου υπάρχουν και -θετικά, είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία, που δεν σου δίνεται η ευκαιρία να τη ζεις καθημερινά, να πας σ’ ένα νησί με άλλα 30 άτομα και να δοκιμάσει τις δυνάμει σου, το ξεκατίνιασμά σου, όλη αυτή την ιστορία. Αλλά από την άλλη έχει μέσα κάτι τόσο… κίτρινο, που δεν με αντιπροσωπεύει, αυτό δεν μου αρέσει., σαν εμπειρία την. Βρίσκω εξαιρετική, θέλω τα πράγματα να έχουν μια βάση και μια καθαρότητα, όχι κιτρινίλα, να υπάρχει διαφάνεια, καθετί έχει να κάνει με την προσωπικότητα μας. Όταν βρίσκεσαι κάτω από τέτοιες συνθήκες, εκθέτεις τον εαυτό σου μ’ έναν τρόπο ανεπιστρεπτί και μπορεί να φτάσεις να αγγίξει κόκκινα -λογικά ως άνθρωπος-, τα οποία όμως δεν είναι ωραίο να βγουν προς τα έξω. «Τα εν οίκω μη εν δήμω», δεν είναι τυχαία έκφραση.