Την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η νέα ενημερωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ο τίτλος «Σήμερα» που επιλέχθηκε όμως προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη, ο οποίος μάλιστα έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τον ίδιο τίτλο είχε παλιότερη εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη και πλέον ο ίδιος ζητά από τον ΣΚΑΪ να αλλάξει τίτλο στη δική του εκπομπή. «Αποσύρετε τον επίμαχο τίτλο προ της αναγγελθείσας ημερομηνίας έναρξης της εκπομπής, την 4/9/2017. Σε αντίθετη περίπτωση, η άνευ αδείας παράνομη και καταχρηστική χρήση του τίτλου ΣΗΜΕΡΑ, θα καταστήσει άμεσα απαιτό το ποσόν των 300,000 ευρώ», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

Ο κ. Μαστοράκης έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Ίχνος ντροπής εκεί στον ΣΚΑΪ. Με το συνηθισμένο πομπώδες ύφος του "αντιγραφέα," ο γνωστός για την έλλειψη ηθικής του και των κομματικοπολιτικών κωλοτουμπικών του επιδόσεων ΣΚΑΪ, αναγγέλλει τη νέα του εκπομπή που λέγεται... "Σήμερα." Το "Σήμερα" υπήρξε η στοργικότερη ειδησεογραφική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς εισήγαγε το ρεπορτάζ σε μια εποχή αντισηπτικών ειδήσεων. Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό έγινε 40 χρόνια πριν.


Δεκάδες χρόνια πριν έγιναν και "Τα Νέα" και "Το Βήμα" και όλες οι ιστορικές εφημερίδες. Κανείς όμως δεν κατέκλεψε τίτλους, όπως ξεδιάντροπα γίνεται με τηλεοπτικές εκπομπές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα εξώδικο και βλέπουμε...».

Στη συνέχεια επανήλθε με νέα ανάρτηση, με μια φωτογραφία του ίδιου την εποχή εκείνη στην εκπομπή «Σήμερα», γράφοντας: «Χωρίς λόγια».