Ξεχάστε τους δονητές, τα μαστίγια και όλα όσα έχει κατά καιρούς γεννήσει η ερωτική σας φαντασία και τα σεξουαλικά σας απωθημένα.

Η πραγματική απόλαυση του σεξ μπορεί να κρύβεται σε πολύ πιο απλά πράγματα που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε, πηγαίνοντας για παράδειγμα σε μία λαϊκή αγορά ή στον μανάβη της γειτονιά σας.

Σε ένα πορτοκάλι, σε ένα λεμόνι και γιατί όχι και σε ένα ροδάκινο. Εμείς στην Πάτρα, βλέπετε, το έχουμε ψάξει και το έχουμε τερματίσει το όλο θέμα, έχουμε "πονέσει" και το έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Όχι μόνο μεταφορικά, στην κυριολεξία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη», δύο Πατρινοί βρέθηκαν με διαφορά 24 ωρών στο νοσοκομείο, έχοντας ο πρώτος ένα λεμόνι στο πρωκτό του και ο άλλος ένα πορτοκάλι, στο ίδιο ακριβώς σημείο του σώματος του.

Και στις δύο περιπτώσεις οι φωνές των δύο Πατρινών κόντεψαν να ρίξουν τους τοίχους του νοσοκομείου, ενώ οι γιατροί και οι νοσηλευτές χρειάστηκαν να προχωρήσουν σε πολύωρες επεμβάσεις για να βγάλουν τα εσπεριδοειδή που είχαν σφηνώσει στους πρωκτούς.

Καταλαβαίνεται ότι τα δύο περιστατικά αποτέλεσαν το πρώτο θέμα στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τώρα, αν μέσα στις επόμενες μέρες φτάσει στο νοσοκομείο και τρίτος Πατρινός, έχοντας για παράδειγμα ένα ροδάκινο στο πρωκτό του, μας συγχωρείτε, αλλά  τότε θα είμαστε κυριολεκτικά, ανώμαλη σαν πόλη. Χάθηκαν οι μπανάνες; Αυτές τουλάχιστον είναι πιο μαλακές…