Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, αναφέρθηκε και στο πώς τις έγινε η πρόταση για να μπει στο Survivor.

Αλήθεια, πώς σου έγινε η πρόταση;

Μου έγινε η πρόταση από την Acun Medya. Όταν τους ρώτησα «Γιατί εμένα;» μου είπαν: «Ταιριάζεις απόλυτα σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε». Με είδαν κάποια άτομα από την τουρκική παραγωγή που συνεργάζονται με την ελληνική και θεώρησαν ότι θα μου ταίριαζε ένα τέτοιο concept. Εν τω μεταξύ, έβλεπα το τρέιλερ και έλεγα στην κολλητή μου: «Αχ, μακάρι να μπορούσα να λείψω από τη δουλειά μου και να πάω εκεί». Ύστερα από δύο εβδομάδες με κάλεσαν, ενώ το είχα πει μόνο σε εκείνη. Δεν το είχα αναφέρει ούτε στους γονείς μου ούτε στον ΣΚΑΙ.

Ξέρεις αν στο προφίλ σου σου έκανε καλό;

Δεν μπαίνω να διαβάσω τι γράφεται για μένα γιατί θέλω να κρατήσω αυτό που έζησα εγώ. Και αυτό που έζησα είναι κάτι που δεν ξέρει κανείς. Όταν κάθεσαι μπροστά από την τηλεόραση μπανιαρισμένος και χορτάτος είναι εύκολο να πεις: «Α, αυτή είναι κακιά, είναι σκύλα», αντί να δεις τι πραγματικά είναι αλήθεια πέρα από το μονταρισμένο υλικό. Απ’ ότι μου έχουν πει βέβαια, η εικόνα μου προς τα έξω δεν ήταν τόσο καλή. Όταν, όμως, αποφάσισα να πάω στο Survivor, ήξερα ότι θα έπρεπε να γνωρίζω πώς να διαχειριστώ την αρνητική δημοσιότητα.