Αφού οι φίλοι και οι συγγενείς γύρισαν από τις διακοπές τους και ενώ όλα στην πόλη ήταν ήσυχα, ο Χρήστος Χριστοδούλου και η Μαρίνα Παπαγιαννοπούλου παντρεύτηκαν με όλα τα ήθη και έθιμα αλλά και την χαρά, ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους...

Ένα όμορφο ζευγάρι που το περασμένο Σάββατο 26 Αυγούστου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα του Ι.Ν. Αγ. Ελευθέριου Πατρών σας μια φυσικά συνέχεια του έρωτα τους που κρατάει χρόνια.

Η νύφη ήταν κούκλα και λαμπερή μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της του οίκου "Καραγεωργά" ενώ ο γαμπρός έδειχνε χαλαρός και ιδιαίτερα χαρούμενος που στην ωραιότερη στιγμή της ζωής του είχε κοντά του, αγαπημένα πρόσωπα.


Το ζευγάρι στεφάνωσε ο Γιώργος Μπερέτσος και η Νικολέτα Τσέτσου ενώ ο στολισμός της εκκλησίας ήταν επιμέλεια της κα. Μπέσυ από το Αγάπης Όνειρα.

Σε αυτό το οικείο κλίμα που μεταξύ άλλων επεφύλασσε και πολύ ρύζι "για να ριζώσουν" οι νιόπαντροι, δημιούργησαν και οι φωτογράφοι Βασίλης Καραπαπάς και Βασίλης Κουτρουμάνης.

Η όμορφη ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε στον χώρο δεξιώσεων "Συμπόσιο" όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι με πολύ κέφι και μουσικοχορευτικές εκπλήξεις με την βοήθεια του dj Γιάννη Κόκκαλη.

Τα πάντα ήταν ιδανικά και το ξεκίνημα της νέας ζωής του ζευγαριού, έμελλε να πείσει και άλλους να προγραμματίζουν τον γάμο τους και μάλιστα σύντομα.

Να ζήσετε!