Πρώτοι σας γράψαμε για τις βόλτες του Γιώργου Αγγελόπουλου και Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Κουρούτα...

Όπως και οι ίδιοι "κάρφωσαν" στο instagram αναμετρήθηκαν στον στίβο μάχης όπως παλιά με τη διαφορά όμως πως η αρένα στήθηκε στην παραλία της Δυτικής Ελλάδας για το Survival Secret και όχι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον πρώην παίκτη του Survivor της αντίπαλης ομάδας, των Μαχητών Κώστα Αναγνωστόπουλο, για να «ξεσκουριάσουν» όπως ανέφερε και ο ίδιος.


Ντανος και Μισθοφόρος στον στίβο μάχης, που "στήνετε" στην Κουρουτα για το Survival Secret - Epsilon

Φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι αφού οι λουόμενοι που τους συνάντησαν τόσο τις μεσημεριανές ώρες όσο και τη νύχτα στα club της περιοχής έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους ή και να φωνάξουν ένα "μαχητές"...

Οι αναγνώστες του patrasevents.gr ανέφεραν πως και οι δύο ήταν πολλοί χαλαροί και ευδιάθετοι. Eπισκέφθηκαν διάφορα μαγαζιά όπως το "Θέα" στο οποίο έφαγαν το μεσημέρι αλλά και το "Παράγκα".

Οι φανς του Survivor αν και αρχικά απόρησαν για την εμφάνιση τους στο Survival Secrets καλοδέχτηκαν τα μαντάτα αφού μετά από πολύ καιρό από το τέλος του παιχνιδιού του SKAI τους είδαν με τα σορτς τους να τρέχουν και να μετρούν τις επιδόσεις τους σε έναν στίβο μάχης.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο μισθοφορος ξανά στον αγωνιστικό χώρο - Η ζωή μετά το Survivor