Άνθρωπος είσαι κι εσύ, επηρεάστηκες από τον ρομαντισμό και την ανεμελιά του καλοκαιριού και ερωτεύτηκες. Θυμάσαι τη σπουδαία φράση: What happens in Vegas stays in Vegas; Το ίδιο ακριβώς ισχύει για οποιοδήποτε νησί ή τελοσπάντων μέρος διακοπών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το αντικείμενο του πόθου σου εκ των πραγμάτων δεν προσφέρεται για κάτι παραπάνω, είτε γιατί μένει στην άλλη άκρη της γης, είτε γιατί έχει σχέση (και δεν στο είχε πει), είτε γιατί είναι πράκτορας της CIA και πρέπει να γυρίσει στη δουλειά. Με λίγα λόγια, εσύ το φθινόπωρο αγόρι δε θα έχεις. Και τι γίνεται φίλη μου όταν εσύ είσαι σφόδρα ερωτευμένη και κλαις και χτυπιέσαι για τη χαμένη αγάπη;

Δείτε τι αναφέρει το queen:

Κόψε επαφές

Πραγματικά εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να είστε μαζί στο άμεσο μέλλον, και εφόσον η επικοινωνία μαζί του σε επηρεάζει, καλό θα ήταν να την κόψεις και μάλιστα μαχαίρι. Μπορεί εκείνος να θεωρεί ότι έχετε μία απλή φιλική επαφή (διάολε κάναμε σεξ) αλλά για σένα τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν λοιπόν δε θέλεις να καταλήξεις να έχεις φανταστική σχέση με φανταστικό φίλο, καλό θα ήταν να πατήσεις την ένδειξη unfriend.

Δες την αλήθεια

Ποτέ και κανείς δεν είναι 100% ο εαυτός του στις διακοπές. Άλλοι χαλαρώνουν υπερβολικά και αγγίζουν τα όρια της… ακινησίας, κι άλλοι τρελαίνονται, πίνουν, διασκεδάζουν και φλερτάρουν ασύστολα. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το σκηνικό της γνωριμίας σας είναι ψεύτικο κάτι που ίσως να ισχύει και για τη σχέση σας. Ειλικρινά τώρα, ξέρεις πολλούς που δε θα φιλούσαν μία γυναίκα που τους αρέσει, αγναντεύοντας τη θάλασσα, το φεγγάρι και τα αστέρια; Λυπάμαι, αλλά η ατμόσφαιρα στην προκειμένη παίζει βασικό ρόλο.

Κράτα το μυαλό σου απασχολημένο

Όταν απλά κάθεσαι και δεν έχεις τι να κάνεις, απλά κάνε κάτι. Ακόμα κι αν έχεις ένα μήνα ακόμη άδεια (wow) προσπάθησε να μην μένεις σπίτι γιατί αναπόφευκτα θα σκέφτεσαι και αναπόφευκτα θα επικοινωνείς. Μαγείρεψε, κάνε γενική, πήγαινε για τρέξιμο, για μπάνιο, ή ακόμα και εκδρομή στο εξοχικό της κολλητής σου (τι εννοείς δεν είσαι πάντα ευπρόσδεκτη;).

Κάνε εργασιοθεραπεία

Οτιδήποτε με δεύτερο συνθετικό τη λέξη θεραπεία είναι καλό, οπότε, σκέψου σοβαρά να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις δύο βασικά πράγματα: Ίσως πάρεις προαγωγή και σίγουρα θα είσαι τόσο απασχολημένη που δε θα έχεις χρόνο ούτε για να κοιμηθείς (για να τον σκεφτείς ούτε λόγος).

Κάνε ένα μικρό flashback

Εντάξει ερωτεύτηκες, αλλά αν ήταν όλα ιδανικά η σχέση σας απλά θα συνεχιζόταν και το χειμώνα. Επικεντρώσου στις λεπτομέρειες, προσπάθησε να αντιληφθείς γιατί όλο αυτό δε λειτούργησε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβιβαστείς πολύ πιο σύντομα με το επικείμενο τέλος.