Καλές και οι νέες αφίξεις αλλά η διασκέδαση στην Πάτρα φέρει την υπογραφή των αγαπημένων μας spot που μετά από ένα mini διάλειμμα για καλοκαίρι επέστρεψαν με περισσότερη διάθεση.

Στην εναλλακτική γειτονιά της πόλης στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου έκανε "είσοδο" το More Steps Naja!

Το "αστικό" μπαρ που από την δεκαετία των 90ς ξεκίνησε την πορεία του, στην διασκέδαση της Πάτρας υποδέχθηκε όλο αυτόν τον κόσμο που τόσο την περασμένη σεζόν όσο και αυτή που ακολουθεί δηλώνει "παρών" στα μεγάλα events του.

Νέοι, Πατρινοί και φοιτητές απόλαυσαν τα cocktails τους στην "μυστική" αυλή του Naja ενώ χόρεψαν στους ρυθμούς του dj που κατέβηκε από τα decks τα ξημερώματα!


Με την υπέροχη διακόσμηση του, με "γαλόνια" στην νυχτερινή ζωή της πόλης το Naja είναι έτοιμο να δεχθεί τους θαμώνες του σε μια "νέα" εποχή.

Προγραμματίζει άλλωστε parties που διαφέρουν μεταξύ τους, για να καλύπτουν το γούστο των περισσοτέρων και να μας κρατούν σε "εγρήγορση"...

To night clubbing προσαρμόστηκε στον χώρο και τα μέτρα του More Steps Naja το οποίο μας "ξανασυστήθηκε" μέσα από τα cocktails του τα οποία μπορούμε να απολαμβάνουμε όσο κρατούν οι ζέστες, στην περιποιημένη του αυλή!

Δείτε φωτογραφίες