Ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική σαιζόν η Πατρινή πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών, Δέσποινα Μουρτά.

Η σπρίντερ των «πορτοκαλί» μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά που είχε, με συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις, ετοιμάζεται για την νέα σαιζόν, πιάνοντας δουλειά από τον Σεπτέμβριο.

Αυτή τη φορά η νέα χρονιά στην κατηγορία της όμορφης Πατρινής πρωταθλήτριας δεν έχει κάποια διεθνή διοργάνωση. «Αυτό που στοχεύουμε είναι στο να βελτιωθώ και να παραμείνω μέλος στη σκυτάλη των γυναικών 4χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr.

H 21χρονη πρωταθλήτρια είναι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις που πέτυχε στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν. «Φέτος βγήκε το ρεκόρ που ήθελα και κατάφερα να είμαι παρών στις διοργανώσεις που είχαμε θέσει ως στόχο. Ήταν μία αρκετά καλή χρονιά για μένα και ελπίζω να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς».

Καλή χρονιά όμως ήταν και για το σωματείο της, την Ολυμπιάδα αφοί οι «πορτοκαλί» τα πήγαν αρκετά καλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν επιστρέφοντας με σημαντικές επιδόσεις και μετάλλια.

«Όλοι οι αθλητές της Ολυμπιάδας φέτος σε γενικές γραμμές είχαν επιτυχίες και το σωματείο κατάφερε να είναι σε καλή θέση. Ευχαριστούμε την ομάδα για όλη τη στήριξη» τονίζει σχετικά η Δέσποινα Μουρτά.