Το αγαπημένο More Steps Naja, στην Πάτρα, επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές για να μας χαρίσει απίστευτες βραδιές, σε ένα από τα ωραιότερα και πιο θρυλικά σημεία της πόλης.  

Στις κλασικές και διαχρονικές σκάλες της Γεροκωστοπούλου που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, Πατρινών και φοιτητών. Την δική του ιστορία όμως έχει το υπέροχο More Steps Naja, ένα από τα πιο ιστορικά αστικά μπαράκια της Πάτρας που διατήρησε το εναλλακτικό του ύφος στην μουσική του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την αισθητική του χώρου του.

Μία αισθητική που έρχεται να δέσει αρμονικά με την γραφικότητα της γειτονιάς όπου βρίσκεται και να παρουσιάσει σε τελική ανάλυση μία διαφορετική πρόταση στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.


Τόσο διαφορετική και ταυτόχρονα τόσο μοναδική και ξεχωριστή που δύσκολα θα συναντήσεις αλλού. Το More Steps Naja, το μαγαζί με την δική του κουλτούρα που μας συστήθηκε και πάλι για να δώσει ένα διαφορετικό νόημα στην έννοια του clubbing, επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα περίπου διακοπών και το γιορτάζει κάνοντας opening party την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Στην κλασική ερώτηση "Πώς τα πέρασες το καλοκαίρι;", απαντάει με κοκτέιλ, με μουσική και με χορό.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στην αυλή του More Steps Naja, που κρατούν έως το ξημέρωμα.

Να είστε εκεί!