Τις τελευταίες ημέρες τρέχει η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη 2.868 ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) σε όλη τη χώρα.

Φυσικά η συμμετοχή είναι τεράστια όπως πολλές στον αριθμό είναι και οι καταγγελίες (μεταξύ αυτών και Πατρινών) για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη διαδικασία καταχώρισης των στοιχείων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει ο υποψήφιος στην οριστική καταχώρηση και να προωθήσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Θα μας πείτε ότι κάποιες ώρες είναι αιχμής και μπορεί το σύστημα να υπερφορτώνει, αλλά είναι δυνατό αυτό να συμβαίνει όλο το 24ωρο;

Πόσα άτομα μπορεί να μπαίνουν στις 4 και 5 η ώρα το πρωί και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν;

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στο patrasevents.gr, το βασικό ζήτημα που προκύπτει έτσι είναι ότι οι υποψήφιοι εισάγουν τα στοιχεία τους αλλά το σύστημα δεν τα αποθηκεύει και πρέπει να τα εισάγουν ξανά και ξανά χωρίς ανταπόκριση.

Κάποιοι αρμόδιοι λοιπόν γνωρίζοντας το μέγιστο πρόβλημα της ανεργίας θα πρέπει να δείχνουν περισσότερη υπευθυνότητα έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται τόσος κόσμος.

Σε τελική ανάλυση, είναι τραγικό στην Ελλάδα του 2017 να μην μπορεί κάποιος να κάνει μια αίτηση για δουλειά λόγω τεχνικών λόγων...