Τους τελευταίους μήνες κάτι έχει αλλάξει στην προσωπική ζωή της Ελεονώρας Μελέτη...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες, η Ελεονώρα Μελέτη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη. Το δημοσιοποίησε και η ίδια άλλωστε. Το γεγονός αυτό, μάλιστα, αν σκεφθεί κανείς ότι στο παρελθόν προτιμούσε να κρύβει την προσωπική της ζωή, είναι μια απόδειξη ότι η παρουσιάστρια έβλεπε από την αρχή τη σχέση σοβαρά. 

Και μάλλον έτσι είναι. Σύμφωνα με το Ciao ο σύντροφός της τής έκανε πρόταση γάμου, σε ένα ρομαντικό δείπνο και ενώ η παρουσιάστρια δεν το περίμενε. Παρόλα αυτό δεν το σκέφτηκε λεπτό για να πει το μεγάλο ναι. 

Αναμένονται λεπτομέρειες... 

Ποιος είναι ο σύντροφός της

Θεατρικός επιχειρηματίας με πάθος για τον αθλητισμό, αυτό ήταν σίγουρα ένα στοιχείο που έφερε πιο κοντά τον Θοδωρή Μαροσούλη με την παρουσιάστρια.


Πώς γνωρίστηκαν 

Ο Θοδωρής Μαροσούλης  γνωρίστηκε με την παρουσιάστρια, όταν εκείνη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Νίκου Μουτσινά να δει την  παράσταση στο Πειραιώς 131, «Από Πάνω» και επικοινώνησε με τη συνεργάτιδά της, Πέπη Χριστοπούλου για να της κλείσει θέση.

Εκείνη, θέλησε παρόλα αυτά, να πάρει τηλέφωνο τον ίδιο τον Θοδωρή και όταν η Ελεονώρα πήγε στην παράσταση, εκείνος έσπευσε να της συστηθεί.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν ύστερα από δύο μήνες και από τότε η φλόγα άναψε!

Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, σε κάποια στιγμή στην εκπομπή της αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύντροφό της. 

«Εγώ δεν είχα χαλαρό χειμώνα. Κάναμε την παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά στο Πειραιώς 131, στους “Από Πάνω”, που είχες έρθει και τους είχες δει και σου άρεσαν πολύ από ό,τι θυμάμαι. Εμείς εκεί επιτελούμε έργο. Τους ενώνουμε τους ανθρώπους» είπε η καλεσμένη της, Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την Ελεονώρα να απαντά με χαμόγελο: «Ζημιά πάθαμε! Το κατάλαβα! Φέρνετε τον κόσμο κοντά!».

«Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία, μια πολύ καλή παραγωγή. Οφείλω να το πω, τώρα ειδικά…» συνέχισε η Ντορέττα και η Ελεονώρα έσπευσε να πει: «Δεν μπορείς κι αλλιώς!».