Σε ποια χώρα οι άνθρωποι έχουν τους πιο έντονους οργασμούς; Σε ποια χώρα φωνάζουν πιο δυνατά όταν φτάνουν σε οργασμό; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει… πολλά για το πώς οι άνθρωποι σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο βιώνουν την κορύφωση της σεξουαλικής πράξης.

Τ ο health.com, σας παρουσιάζει τα βασικά ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία Lelo για το 2017. Η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει σεξουαλικά βοηθήματα και προχώρησε σε έρευνα επάνω σε 2.200 άτομα από 21 χώρες, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον οργασμό τους (π.χ. πόσο συχνά φτάνουν σε οργασμό, ποια στάση τους βοηθάει να φτάσουν σε οργασμό, αν και πόσο φωνάζουν εκείνη την στιγμή κλπ).

Δείτε τι ανέδειξε η έρευνα…

Οι Νορβηγοί έχουν τους περισσότερους οργασμούς

Το 35% των ερωτηθέντων στη Νορβηγία δήλωσε ότι φτάνει σε οργασμό «τουλάχιστον μια φορά την ημέρα»! Κατά μέσο όρο, ο οργασμός είναι κάτι που καταγράφεται 2-3 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με την έρευνα.

Στην Χιλή, την Ιταλία και την Ισπανία έχουν τους πιο έντονους οργασμούς

Όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν την ένταση των οργασμών τους, το 10-13% των ερωτηθέντων από αυτές τις τρεις χώρες τους αξιολόγησαν με «10 στα 10»!

Οι Βραζιλιάνοι έχουν τους πιο… θορυβώδεις οργασμούς

Οι κάτοικοι της Βραζιλίας είναι πιο πιθανό να ξυπνήσουν τους γείτονες μετά από έναν οργασμό από ό,τι οι άνθρωποι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, καθώς το 65% των ερωτηθέντων στην Βραζιλία λέει ότι φωνάζει δυνατά όταν φτάνει στην «κορύφωση». Η Νορβηγία ήρθε στη δεύτερη θέση, με το 39,9% των ερωτηθέντων να ομολογούν ότι φωνάζουν πολύ όταν έχουν οργασμό.

Οι Καναδοί δεν το… πάνε το γράμμα και τόσο καλά

Αν και μόλις το 15% των Καναδών είπε ότι δεν έχει βιώσει ποτέ οργασμό, εντούτοις ένα επιπλέον 15% αξιολόγησε την ένταση του οργασμού του με «1 στα 10».

Οι Αμερικανοί κινούνται στην μετριότητα

Στις ΗΠΑ το 28% των ερωτηθέντων αξιολόγησε με «7 στα 10» την ικανοποίηση που παίρνει από ε΄ναν οργασμό.

Περισσότερα αποτελέσματα:

Ηνωμένο Βασίλειο - Το 11% των Βρετανών έχει τουλάχιστον έναν οργασμό την ημέρα.

Κροατία - Οι Κροάτες είναι οι τρίτοι πιο «θορυβώδεις» εραστές με πάνω από το ένα τρίτο (37,5%) να λέει ότι φωνάζει δυνατά όταν έχει οργασμό.

Σουηδία - το 41% έχει οργασμό 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αυστραλία - Οι Αυστραλοί είναι από τους πιο αθόρυβους στο σεξ, με πάνω από το ένα τρίτο (34,78%) να λέει ότι είναι συνήθως έχει ήσυχο οργασμό.

Γαλλία - Το 10% των ερωτηθέντων είπε ότι φωνάζει πολύ όταν έχει οργασμό, αλλά μόνο όταν κάνει σεξ με έναν σταθερό σύντροφο.