Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται την κινητοποίησή σου. Ωστόσο, η υπομονή και οι λεπτοί χειρισμοί θα είναι καθοριστικής σημασίας για να οδηγηθείς στα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείς να διευθετήσεις υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με φιλικά όσο και οικογενειακά πρόσωπα. Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες που ίσως έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα τελευταία.

Αισθηματικές
Μην αποφεύγεις την άμεση επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Μοιράσου μαζί του τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου. Θα σε καταλάβει καλύτερα από τον καθένα. Αν πάλι δεν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση για να συναντήσεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Ο εργασιακός τομέας θα κυλήσει αρκετά καλά αρκεί να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε νέο έχεις στα σκαριά. Τα ξεκινήματα δεν ευνοούνται ακόμη. Επίσης, φρόντισε να προσέχεις πολύ τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Ο προγραμματισμός θα είναι βαρύνουσας σημασίας, προκειμένου να οδηγηθείς στην επιτυχή επίτευξη των στόχων σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα τρέχουν και σκοπός σου είναι να κλείσεις εκκρεμότητες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου προκαλεί μια εσωτερική αναζήτηση και ενισχύει την πνευματικότητά σου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια τάση να αναζητήσεις τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων σου καθώς και να κοιτάξεις το μέλλον αναζητώντας τη δική σου πορεία. Μη διστάσεις να στραφείς σε πρόσωπα δικά σου που εμπιστεύεσαι για να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα, με ηρεμία και ρομαντικό κλίμα. Ο σύντροφός σου και εσύ κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, αναζητώντας την απόλαυση ο ένας στον άλλον. Το σκηνικό αυτό θα είναι μια ευκαιρία να μειώσετε τις αποστάσεις και να ελαττώσετε τα προβλήματα που σας απομακρύνουν. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την εύνοια και απόλαυσε μια όμορφη βραδιά με φίλους και αγαπημένους.

Επαγγελματικές
Εργασιακά θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις που θα οδηγήσουν σε θετική για εσένα έκβαση. Η συνεργασία σου με τους γύρω σου θα είναι ουσιαστική και βοηθητική. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης. Καλό είναι να λάβεις σοβαρά υπόψη σου προτάσεις που θα σου γίνουν για τα οικονομικά σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις το κεφάλαιό σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα δεχθείς την βοήθεια από τρίτους η οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις εξελίξεις που σε αφορούν. Θα σου δοθούν δυνατότητες που μέχρι σήμερα αναζητούσες διακαώς. Φρόντισε να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση έτσι ώστε να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Καλό είναι να λάβεις υπόψη σου συμβουλές που θα θέλουν να σου δώσουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται για την επιτυχία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά αναμένεται μια σχετικά ταραχώδης ημέρα. Εξαιτίας της αστάθειας που υπάρχει σε άλλους τομείς της ζωής σου και του συντρόφου σου, ο εκνευρισμός δεν θα λείψει. Για να το διαχειριστείς κράτα την ψυχραιμία σου και τις αποστάσεις αν το κρίνεις απαραίτητο. Αν είσαι μόνος, πολύ σύντομα η κατάστασή σου θα αλλάξει. Βέβαια να θυμάσαι… «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις κάποιες εκκρεμότητες σε σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε να τις διευθετήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει αγορές και έξοδα ανούσια, καθώς προς το παρόν τα οικονομικά σου κινούνται με αρνητικό πρόσημο. Σύντομα θα καταφέρεις, όμως, να αλλάξεις την κατάσταση.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα θα βρίσκεται στα παιχνίδια που κάνει το μυαλό σου. Λόγω των πλανητικών θέσεων, νιώθεις κάποιες αμφιβολίες για πράγματα που έκανες πρόσφατα, ενώ άτομα γύρω σου σε είχαν προειδοποιήσει. Μην επιτρέπεις να σε επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων και να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τα δεδομένα που έχεις κάθε στιγμή και τα αίτια που σε ωθούν στη λήψη αποφάσεων. Διοχέτευσε, λοιπόν, την ενέργειά σου προς όφελος των νέων ιδεών που έχουν εγκατασταθεί τελευταία στη σκέψη σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την υπερφόρτωση των άλλων τομέων που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Έχε το υπόψη σου και προσπάθησε να ισορροπήσεις την απουσία σου. Δώσε λίγο χρόνο παραπάνω στο ταίρι σου, ειδάλλως και εκείνο θα αλλάξει στάση. Αν πάλι δεν έχεις συναντήσει ακόμη τον σύντροφο που θα σε κάνει να δεσμευτείς, να ξέρεις ότι σήμερα μπορείς να δεχθείς μια ευχάριστη έκπληξη που θα ταράξει τα νερά σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να παραμείνεις λίγο εσωστρεφής και να αφήσεις τις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου γύρω από σημαντικά θέματα. Χρονικά δεν σε βοηθάει να μοιραστείς τις ιδέες σου. Δεν θα βρεις πρόσφορο έδαφος. Στα οικονομικά ίσως υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που προς στιγμήν θα σε αναστατώσουν. Όμως, πολύ σύντομα με σύνεση και καθαρό νου θα βρεις τον σωστό τρόπο να ανταπεξέλθεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση συνειδητοποίησης σχετικά με κάποιες ενέργειες του κοντινού παρελθόντος. Ξέρεις ότι ίσως τράβηξες λίγο παραπάνω το σκοινί, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να συμβιβαστείς και να δείξεις με πράξεις την μετάνοιά σου. Δεν υπάρχει ντροπή για αυτό, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να ενισχύσεις τη θέση και την εικόνα σου.

Αισθηματικές
Αισθηματικά κινείσαι αρκετά καλά και μάλιστα το συναίσθημά σου είναι ικανό να αγγίξει την ψυχή του συντρόφου σου. Το γεγονός αυτό ομαλοποιεί τις όποιες ανωμαλίες υπήρχαν σποραδικά στη σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις συναντήσει το άτομο που θα σε συγκινήσει, φρόντισε να έχεις θετική διάθεση έτσι ώστε να επωφεληθείς των ευκαιριών που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε ολοένα και καλύτερα. Ανήκεις στα ζώδια με δυναμισμό και οξυδέρκεια, δύο στοιχεία που σήμερα σε χαρακτηρίζουν σε υπερθετικό βαθμό. Στα οικονομικά σου, ωστόσο, υπάρχουν ζητήματα σε εκκρεμότητα που σε προβληματίζουν. Το αποτέλεσμα είναι να ψάχνεις να βρεις εναλλακτικές πηγές εσόδων ή να αυξήσεις το υπάρχον εισόδημα ακόμη και μέσω μια αύξησης των αποδοχών στην εργασία σου.

Παρθένος

Η γοητεία σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, διευκολύνει τόσο πολύ την επικοινωνία σου που σε κάνει πολύ αποτελεσματικό και ικανό να πετύχεις τους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου το ,λοιπόν, αυτό στις σχέσεις σου για να επιτύχεις κοινωνικά και επαγγελματικά. Μην έχεις, ωστόσο, πολύ υψηλές προσδοκίες, γιατί αυτό πολύ σύντομα θα σε κάνει να γευτείς την απογοήτευση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια υπέροχη βραδιά. Ό,τι κι αν απασχολεί τη σχέση σου, κυρίως μικρά και καθημερινά εμπόδια, σήμερα θα ξεπεραστούν και θα αφήσουν το πεδίο ελεύθερο για να χαρείς τον σύντροφό σου. Αν συνεχίζεις να περπατάς μόνος τον δρόμο της ζωής, η σημερινή ημέρα σου χαρίζει γοητεία και λάμψη, έτσι ώστε να προσελκύσεις έναν υποψήφιο συνοδοιπόρο και σύντροφο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι υπέροχα σήμερα, καθώς η λάμψη που εκπέμπεις σε βοηθάει να περάσεις στους συνομιλητές και στους συνεργάτες σου τις ιδέες και τα σχέδιά σου χωρίς καμιά αντίσταση. Στα οικονομικά, ωστόσο, υπάρχει ένας προβληματισμός και ίσως πρέπει να κάνεις μια σχετική οικονομία αποφεύγοντας τις σπατάλες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι ημέρες που τα πράγματα κυλούν με τρομερά εμπόδια παρά τις όποιες προσπάθειές σου. Άλλες πάλι φορές εσύ ο ίδιος δημιουργείς προβλήματα που πηγάζουν από εσένα και τις αμφιβολίες σου. Σήμερα η ημέρα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, για αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου. Δημιουργείς εμπόδια από το πουθενά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κυλάει αρκετά καλά σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, καλό είναι να σταθείς περισσότερο πάνω σε μικρά θέματα που δημιουργούνται στη σχέση σου και ενοχλούν τον σύντροφό σου. Αν πάλι κινείσαι μόνος χωρίς δεσμεύσεις, η θέση των πλανητών πολύ σύντομα θα σε βοηθήσουν να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Είσαι αρκετά ικανός στα επαγγελματικά σου, για αυτό προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος που πολλές φορές στέκεται εμπόδιο. Δείξε λίγη προσοχή παραπάνω σε άτομα που δεν γνωρίζεις ακόμη καλά στον χώρο της εργασίας σου, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις τους. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Ναι μεν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις, αλλά αυτό θα γίνει αρκετά εύκολα και σύντομα με προγραμματισμό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό και το πείσμα τους. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι όσο και αν καταφέρνεις να σπας τα όριά σου κάποια στιγμή αυτό δεν πάει άλλο. Για αυτό χαλάρωσε λίγο, απόλαυσε όλα όσα έχεις και κινήσου με μικρά και σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων. Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί για να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις όσα θελήσεις.

Αισθηματικές
Κάποιες φορές οι προϋποθέσεις για να έχεις μια όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου είναι λίγες και απλές. Βάλε, λοιπόν, την καλή σου διάθεση και το χαμόγελό σου και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν ανάμεσά σας. Εσύ που ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων και ωραίων, δες τα πράγματα με λιγότερο άγχος και πιο ανάλαφρα. Βγες, διασκέδασε, αφέσου στο φλερτ που θα σου κάνουν και ποτέ δεν ξέρεις μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε οδηγήσει.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αρκεί να μην υποκύπτεις στο άγχος και την πίεση που δημιουργείς επιπρόσθετα και εσύ στον εαυτό σου. Συνέχισε με πρόγραμμα και θέληση. Οικονομικά, καλό είναι να θέσεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου για να τις καλύψεις σιγά σιγά όλες. Τα ρίσκα και οι επενδύσεις δεν ευνοούνται.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο τομέας της επικοινωνίας δέχεται θετικές επιρροές με αποτέλεσμα να μπορείς να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ. Μπορείς να διευθετήσεις σχετικά θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και να απαλλαγείς από αυτά μια και καλή. Η ευελιξία και η διπλωματία θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι η ημέρα που κάποια θέματα πρέπει να τεθούν προς συζήτηση με τον σύντροφό σου, ακόμη και αν δεν σου αρέσει. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και δείξε θετική διάθεση προκειμένου να διώξετε μαζί τα όποια μαύρα σύννεφα υπάρχουν στη σχέση. Αν αυτή την περίοδο δεν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον, να ξέρεις ότι απόψε η λάμψη σου θα είναι ικανή να προσελκύσει ένα πρόσωπο που θα έχει βλέψεις για εσένα.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου καταφέρνεις να κρατάς μια καλή πορεία, ενώ σήμερα θα μπορέσεις να επιλύσεις θέματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό λόγω της έλλειψης εξελίξεων. Υπάρχουν πρόσωπα που θα μπορέσουν μέσα από συμβουλές να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα χρήματα στο πορτοφόλι σου και να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση εργασιακά. Στα οικονομικά, σύντομα οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο και η ζυγαριά θα ισορροπήσει.

Αιγόκερως

Σιωπή και γαλήνη. Το κατάλληλο σκηνικό για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να συζητήσεις με τον εαυτό σου σχετικά με θέματα που απαιτούν τις αποφάσεις σου. Μην σε τρομάζει η ευθύνη, αγαπητέ Αιγόκερ, αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να ακούσεις και τις συμβουλές πολύ αγαπημένων και έμπιστων προσώπων που θέλουν το καλό σου. Ό,τι είναι σημαντικό για εσένα, τώρα θα βγει στην επιφάνεια.

Αισθηματικές
Λένε πως «η σιωπή είναι χρυσός!». Καλό είναι να το έχεις στο νου σου σήμερα προκειμένου να αποφύγεις τις παγίδες και τις εντάσεις στη σχέση σου. Τα λόγια σου μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν και κάτι τέτοιο θα προκαλέσει γκρίνια και στενοχώρια. Αν πάλι έχεις συντροφιά τον εαυτό σου, φρόντισε να είσαι επιμελής με την φροντίδα του εαυτού σου και της εξωτερικής σου εικόνας, έτσι ώστε ο συνδυασμός του χαρακτήρα σου και του παρουσιαστικού σου να αποτελέσουν ελκυστικά στοιχεία για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η διατήρηση χαμηλού προφίλ θα είναι χρήσιμη και στο εργασιακό περιβάλλον. Το θερμόμετρο μπορεί να ανέβει εύκολα για αυτό φρόντισε να είσαι ένας από αυτούς που θα κρατήσουν ισορροπίες. Στα οικονομικά σου θα έχεις την ευχέρεια να εξετάσεις εναλλακτικούς τρόπους αύξησης των εσόδων.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα είναι μια από αυτές που τα πράγματα κυλούν ήρεμα και χαλαρά τόσο που αγγίζουν την πλήξη. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα καταφέρνεις να φέρνεις εις πέρας με ό,τι καταπιάνεσαι. Η εύνοια της τύχης σε κρατάει μακριά από κακοτοπιές και εντάσεις. Αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα στον ελεύθερό σου χρόνο, μπορείς σήμερα κιόλας να το κάνεις πράξη.

Αισθηματικές
Σε κάθε σχέση υπάρχουν ζητήματα που την τριβελίζουν και δεν την αφήνουν να βρίσκεται μόνιμα σε ένα ροζ συννεφάκι. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι παραμένουν εκεί αιωνίως αναζητώντας τη λύση τους. Καλό είναι να τα αντιμετωπίσεις σε συνεργασία με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε κάθε τόσο που προστίθενται κι άλλα να μην δημιουργήσουν ένα βουνό προβλημάτων. Όσο για εσένα που απολαμβάνεις τη μοναξιά, ασχολήσου με πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στα θέλω σου. Ανακαλύπτοντάς σε, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και γοητεία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κινήσου με σεβασμό και διακριτικότητα. Καμιά φορά μπορείς να παρασυρθείς από τη στιγμή και να δημιουργήσεις εντάσεις και εκνευρισμό χωρίς λόγο. Τα νέα δεδομένα που θα ανακοινωθούν καλό είναι να τα αποδεχθείς χωρίς προστριβές και γκρίνιες. Θα σε ωφελήσουν και εσένα σε βάθος χρόνου. Οικονομικά, θα καταφέρεις να βελτιώσεις αρκετά την κατάσταση συνεχίζοντας να κινείσαι με βάση το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις τις εναλλακτικές σου και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Βοήθεια σε αυτό θα έχεις από πρόσωπα που ανήκουν στον στενό οικογενειακό κύκλο, που θέλουν να σε δουν να προοδεύεις. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο και χωρίς κόπο, για αυτό δείξε υπομονή μέχρι να φτάσεις εκεί που στοχεύεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται συζήτηση και λύσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που σε ευνοεί για να το επιχειρήσεις. Ο σύντροφός σου με κατανόηση και διαλλακτικότητα θα σταθεί πλάι σου για να τα αντιμετωπίσετε από κοινού. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα έπειτα από αυτή την συζήτηση. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση και χαρά μέσα από την παρέα φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, είσαι αρκετά ικανός και αυτό το βλέπεις από όλα όσα έχεις καταφέρεις μέχρι τώρα. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ξεκαθαρίσματα υποθέσεων του παρελθόντος. Για αυτό άσε τις συζητήσεις και άσε την ημέρα να περάσει. Στα οικονομικά χρειάζεται πειθαρχία για να επανορθώσεις τα ανοίγματα που έκανες πρόσφατα. Διαχειρίσου το άγχος σου και θα δεις βελτίωση.